MENU
12:42 | February 22, 2015

LAST NIGHT

My everyday life
1000 AA12345A123

Efter en riktigt härlig lördagskväll sov jag ut länge idag. Älska söndagar! Nu ska göra en kopp te som är min nya passion. Har aldrig druckit denna vattenbaserade dryck förut. “Det smakar ju bara varmt vatten”. För en månad sedan fick jag dock en uppenbarelse att te faktiskt är gott och efter det väljer jag det ibland framför kaffe. Jag börjar verkligen bli vuxen. Haha! Det tog mig 20 år att börja dricka kaffe och 22 år att lära mig dricka te. Jag är ändå nöjd!

Leave a Reply

2 Comments on "LAST NIGHT"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Mathias H - Modebloggare
Guest

Där är du och jag rätt lika. Jag började också uppskatta kaffe och te för bara ett par år sedan. Det är väl naturligt att det är något som kommer med åldern.
http://www.finest.se/mathiashjorth

Maria
Guest

Haha brukar man inte dricka te innan kaffe? Te är livet! Hahaha

wpDiscuz