Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
12:42 | February 22, 2015

LAST NIGHT

My everyday life
1000 AA12345A123

Efter en riktigt härlig lördagskväll sov jag ut länge idag. Älska söndagar! Nu ska göra en kopp te som är min nya passion. Har aldrig druckit denna vattenbaserade dryck förut. “Det smakar ju bara varmt vatten”. För en månad sedan fick jag dock en uppenbarelse att te faktiskt är gott och efter det väljer jag det ibland framför kaffe. Jag börjar verkligen bli vuxen. Haha! Det tog mig 20 år att börja dricka kaffe och 22 år att lära mig dricka te. Jag är ändå nöjd!

2 Responses to “LAST NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.