Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
16:18 | July 30, 2011

Yours to take.

Today's outfit

 

 

 

 

 

Stråhatt . H&M
Tröja . Marc O´Polo
Shorts . Weekday
Converse

22 Responses to “Yours to take.”

 1. Hanna nästan Daun on

  Tja!
  Såg lappen du skrev till mig idag. Heeeeelt sinnes! Jag blev nog mer chokad än dig.:P Det fösta jag skrek när jag såg den var ” Johnny!!”. Jag trodde såklart att det var han som skrivit den. Hehe. Men sen såg jag bilden och allt så nu tror jag på det. Att du var här, alltså.
  Och ljug inte för mig. Det är DU som är underbar. Bäst.

  Ha en bra sommar. Nä, förresten, ha den bästa sommaren)!
  Miljontals kramar från ditt absolut största fan. Hoppas som 17 att vi ses, så ska du få en bamsekram!

  Ps. Det är inte bara i fönstret jag har en Andreas Wijk skylt…

  Reply
 2. Sissi Yourstone on

  Hej Andreas. Jag har nydligen börjat kika in din blogg och tror nog faktiskt att jag stannar här ett tag. Men det är alltid svårt att komma in i någons liv mitt i och försöka hänga på. Jag har några simpla frågor och det vora kul att höra andras frågor och såklart – dina svar. Kan du inte köra igång med en frågestund snarast? Såg att det var någon mer som ville det.
  Trevlig sommar, kram.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.