Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
20:46 | November 29, 2010

Solen går upp över Göteborg.

Today's outfit

 

 

 

 

Jag knäppte av ett par bilder innan jag åkte till skolan. Brillorna är mina nya favoriter från Lanvin. Det är de tjocka bågarna och den perfekta blandning mellan Wayfarers och 3D-brillor som gör glasögonen helt oslagbara! Nästa sommar kommer jag iprincip bära med mig dom överallt.

20 Responses to “Solen går upp över Göteborg.”

 1. Teemu on

  Hi Andreas 🙂 I have those same Lanvin sunglasses, they are so cool, my summer 2011 is so saved because of those. I’m big big fan from Finland and I just figured out how to write these comments here, so here I’m writing one. 😀 You have a awesome blog, I’ve been following this a few months now. Have a nice winter A! 🙂

  -Teemu

  Reply
 2. Lina Lundstedt on

  Jag är så jävla svartsjuk Andreas med betoning på svart… Vad ska jag göra. Förbrilt fyller jag bloggar idag med ordbajs för att jag kan inte inse fakta. Vad ska jag göra? Snälla hjälp mig jag har en fin pojkvän här i min by. Jag är lycklig eller hur?!

  Reply
 3. Jens on

  Stiligt!
  Du är en stor inspiration! Kan du inte ta å försöka dig på att klä dig varmt OCH snyggt också? Verkar vara en riktig utmaning!

  Reply
 4. Lina on

  Då har man brutit sig in hos en som var min medarbetare en gång i tiden igen… (fast hon gick ju till ett annat jobb sen) Men jag har hennes key så att säga. Så där hänger i en hennes lägenhet… Blir avis, sen skriver jag hat på internet. Förstör och tar hennes saker till och från det är mitt liv. Jag har fått en varning om polisanmälan. Vad kommer ske när jag kanske väl anmäls. Kanske kommer jag ångra allt jag har gjort då… Vad tror du Andreas? Varför är jag så svartsjuk, varför kan jag inte vara nöjd med mig själv??? Hjälp mig att komma botr från henne, att må bra med mig själv.
  Kram
  /Lina

  Reply
 5. Lisa on

  Lina: Allt du tar på hos henne har dina fingeravtryck, det du gör är att begå hemfridsbrott och stöld. Tar du saker är det inbrott… Är det något du vill bli anmäld för och avtjäna straff för?

  Reply
 6. olivia on

  Ohh. Why can’t every man have so much style like you?! Life would be a paradies for women 😀

  Your blog is so amazing! Love it

  Reply
 7. Andreas on

  Isabella: Frös var bara förnamnet! haha, idag åkte den varma jackan på!

  R: Hmm. svårt. Ska jag vara ärlig handlar jag väldigt sällan på nätet. De flesta märkena idag har dock webbbutiker, så om du hittar ett plagg du gillar finns de troligtiv på nätet.

  Paula: Exakt! 🙂

  Jens: De flesta dagarna har jag varmare jackor över outfiten, men jag ska försöka visa lite i bloggen. Det är ju ändå December imorgon…

  Reply
 8. Navid Hamidi on

  Andreas! Om du bara fick välja ett enda klädmärke att ha på dig under, låt oss säga ett år, vilket skulle det bli? =D

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.