Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
18:33 | May 1, 2011

Sista dagen i London.

My life

Vi åkte på marknad.

 

I Notting Hill gick vi självklart till Bokhandeln från filmen. haha!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Käk!

 

 

Jag är så otroligt nöjd med dagarna i London och det blev en perfekt kontrast mot min tidigare vecka i Los Angeles. När jag landade i Sverige igen var jag mer än slut men otroligt nöjd med mina två resor. En i hemligt syfte och en bara för att hänga.

10 Responses to “Sista dagen i London.”

 1. Sara on

  Måste bara berätta om hur extremt nostalgisk jag blir nostalgisk när jag ser dessa bilderna (var i London veckan innan dig). London är en så himla fin stad med så himla fina människor! Jätte kul att få se bilder från din resa.
  Keep up the good style 🙂

  Reply
 2. Alex on

  Jag är nog egentligen helt fel målgrupp för din blogg, men jag gillar den ändå, så mycket fina bilder och tänkte som förra kommentaren, blir så nostalgisk av inläggen från London, där jag hängt mycket i min ungdom 🙂

  Anyhoo, vad som får mig gilla bloggen lite mer är att du och syrra verkar vara så tajta och fina ihop. Vad hade dina föräldrar för tricks? Så vill jag att mina barn ska få ha det också, så hur gör man? Kanske en himla knäpp fråga men iaf.

  Ha det gott!

  Reply
 3. Sheila on

  ANDREAS!!?!
  Gud det var ett tag sen jag var inne på din blogg men ser dina fina looks du lägger upp på lookbook. Och London, fy så härligt det såg ut att vara i London.
  Jag åker dit 11juni och stannar där i fleera veckor, typ 4-5 D stannar hos familjen och ska jobba också! 🙂

  Ha det bäst! Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.