Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
22:56 | July 25, 2010

Så här såg jag ut idag:

Today's outfit

 

 


 Skjortor . Second hand och H&M
T-shirt . Weekday
Shorts . Filippa K
Kängor . H&M (Ett av mina reafynd.)

 

Medans det regnat hela dagen har jag träffat vänner och haft det väldigt bra. Det var första gången den här sommaren som det faktiskt gick att bära långbyxor utan att avlida i värmen. Trots allt har jag bestämt mig för att juli ska bli en månad då jag inte bär långbyxor en enda dag, så shortsen åkte på, fast matchat med kängor. Imorgon blir det troligtvis bättre väder och en efterlängtad familjedag.

30 Responses to “Så här såg jag ut idag:”

 1. cecilia on

  Det är sjukt hur snygg du är! Jag satt för någon dag sedan och kollade igenom en massa bilder på dig i din blogg, och sen lyssnade jag även på youtube när du sjöng, Du sjunger såå bra, just gotta love it! Jag kan ju inte säga mer än att man blir kär i dig så fört man ser dig!

  Haa det superduper bra!

  Reply
 2. J ' on

  för det första måste du va sååå läcker? 😮
  för det andra måste du ha en underbar röst OCH underbart utseende?
  för det tredje blåbär är smask 🙂

  Reply
 3. nathalie on

  hej!, nästa gång du har ett gig eller vad som helst som man kan se dig så måse du skriva det i bloggen:D, snälla?

  p.s. du har så sjukt snygg stil, aa, hela du är ur snygg!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.