Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
18:47 | March 27, 2011

På väg till Uppsala…

Clothes

 

Jag ska iväg till Uppsala över dagen där jag ska sjunga. Jag bloggar mer om det när jag kommer hem. Jag kommer nog fördriva tiden på tåget med att kolla på det näst sista avsnittet av Stylisterna!!! Gör det ni också! Ni hittar det HÄR

2 Responses to “På väg till Uppsala…”

 1. Ines on

  Fan att jag inte läste det där innan hehe, jag bor nämligen i Uppsala 🙂 världens bästa killblogg har du måste jag bara säga. Kram

  Reply
 2. Jonna on

  Woho, satt och kolla stylisterna på iphonen upp till Göteborg idag! Like my style är sjukt bra! 🙂

  Någon favorit av stylisterna? Håller du på någon i finalen?

  Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.