Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
9:07 | August 27, 2011

Min sommar 2011 i bilder.

My life

Sommaren avslutades med att vi började inspelningarna av Modelljakten. Det är nog ett av dom roligaste jobb jag haft i hela mitt liv. Älskar att jag inte behöver känna ångest för att sommaren är över, för de närmaste veckorna kommer bli så roliga.

 

Härliga dagar på stranden.

Stockhom Fashion Week var min bästa modevecka någonsin.

 

Jag sjöng på Ullevi inför 52 000 personer i publiken.

BAAAAAD!!!

Grymma konserternätter! Här var vi på Jesusloveselectro.

I början av sommaren var vi på Kanal5:s stora junifest.

Här njöt vi för några veckor sen…

 

Nattdoppen var fantastiska!

….det andra doppen också!

 


Att cyckla runt på Hönö kan ibland vara det bästa.

 

 Vilken sommar det varit! Den var helt oplanerad i början av juni, men blev sedan helt fullproppad av roliga händelser, resor och jobb. En STOR tumme upp på sommaren 2011. Ni kommer om några dagar få en sammanfattning av sommaren i filmformat.

 

Nu drar vi vidare med modelljakten och ni hänger som vanligt med på twitter. Ses där!

 

26 Responses to “Min sommar 2011 i bilder.”

 1. oda on

  Jeg lurer egentlig på det samme som “Mimmi”. Er du religiøs? For jeg veit at Jesus<3Electro var på en kristen, svensk festival i sommer. Likte du de forresten? Jeg digger dem !

  Reply
 2. SARA CARLQVIST on

  Härlig sommar du har haft! själv jobbade jag i fyra veckor och var iväg på världens största internationella scoutläger, jamboreen, kul men dock hemskt väder emellanåt! sen återstod två veckor av sommaren och de kantades av den dag sol och resterande regn.. tråkigt nog.

  Reply
 3. matthew on

  hey andreas1 love your blog and twitter
  good luck for you future
  when you will do new covers?
  i love to see you sing… tracy chapman – fast car!
  🙂

  Reply
 4. joanna on

  Hej jag heter Joanna är är 23 år.
  När jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppet hjärtat om mitt liv med diagnosen och allt vad det innebär för att folk ska få mer förståelse och insikt för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder.
  Så besök gärna min blogg:)
  kram

  Reply
 5. Oda Bjørnsdatter on

  Hei! Kjempeflott blogg. Elsker stilen din og ikke minst, sangstemmen din! Har sett flere av videoene der du synger på youtube 🙂 Love it! Begynner å gråte når du synger “all good things”, er sååå fint! Må også bare nevne at jeg ble så overrasket her om dagen da jeg så at min storebror(Sigve) var på bildet sammen med deg! Haha

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.