Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
16:03 | October 30, 2010

Månadens outfit: Oktober.

Clothes

 

Ännu en månad har gått. Vilken outfit är din favorit? 1 – 16?

259 Responses to “Månadens outfit: Oktober.”

 1. Pauline on

  Hjälp mig!! den här gången var det typ svåra att välja några än någon annan gång! ) men jag skulle nog välja trean och tian iallafall! 🙂

  Reply
 2. Cecilia Törnlund on

  NR. 2 & NR.4!!!
  Du har en så cool klädstil, så det är egentligen svårt att välja den allra bästa outfiten, för alla är bäst!! 🙂

  Reply
 3. Ferferi i Göteborg on

  Men vad sjutton, hur GÖR du? Skitsnygg är du. Som vanligt. Vet ej hur många ggr jag uppmanat killar jag känner att kolla din blogg. Du borde försöka ha enkätfrågor istället för i kommentarsvar så får du diagram på det? Kan du inte kolla med kanal5? Vet att VR där jag bloggar (och du förut ) har d!

  Reply
 4. christian on

  vi ses i kyrkan. 13 och 9 skulle jag kunna tänka mig att bära. men jag föredrar flyg framför bil. Det ser ut som att du står vid en väg på en bild.

  Reply
 5. CHRISTIAN on

  älskar att synas som en ängel och en player at the same time! I like to LIE! TILL OCH MED OM KLÄDER. jag ser dom som kvinnor jag sätter på. haha! *nöjd* älskar kontroll, freak!

  Reply
 6. Rasmus on

  Vi har samma hårkvalité jag skulle säga 13 och nio. Schysst när du har det uppåt! Tjockt som mitt, rätt jobbigt jag vet.

  Reply
 7. Den framtida killen on

  Min polare tyckte att vi var lika. Haha, jag vet inte det är ju konstigt för jag är ju 27 år. Men det klart han menade väl stilen? Funderar du på att lämna Sverige efter gymnasiet? Sett att du fotar, jag jobbar som fotograf i Frankrike! Skön blogg! Nu ska jag äta en marie bakelse.

  Reply
 8. freak C on

  dom LÄTTASTE BYXORNA ATT DRA AV GILLAR JAG BÄST!!! Dom billigaste och en kontrolltop, jag har för mig att du har haft en sådan någon gång! Jag älskar kontrolltops, slip ur byxor. Det känns som att man inte har skydd liksom! Hehe!

  Reply
 9. freak C on

  kontrolltopp är perfekt får allt på rätt plats liksom. Håller in och formar. Me like! Har du tips på jag kan hitta 7 st i 7 olika färger, färgerna ska symbolisera mina ragg nämligen. Så jag kan ha rätt kontrolltopp när jag är med rätt tjej. Man vill ju inte att magen ska sticka ut, hehee!

  Reply
 10. Den framtida killen on

  Verkligen inte 5 eller 8 om vi ska prata i metaforer som klamydiahorchris gör. Dock tre och tretton. mmmmmmmmmmmm!

  Reply
 11. Den framtida killen on

  Anna jag håller med om 14 inte byxorna dock de ser billiga ut, sladdriga på något vis, mer fasta vill jag ha tillsammansd med min söta tjej, perfekt!

  Reply
 12. Madeleine on

  Jag håller med Oscar om man tar bort de gröna byxorna och den vita tröja, alltså om man ska metaforleka som chris. Jag säger 8 om jag utesluts!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 13. August on

  Gillade 1 starkt, riktigt snyggt med mycket grönt! Men favoriterna blir de lite mer uppklädda, 5 och 15. NN07 är förövrigt ett grymt märke, älskar deras ‘manchesterplagg’.

  Reply
 14. M on

  Hej Andreas wijk.

  Jag kör inte med metaforer men jag ska berätta vilka jag gillar bäst utan att det finns något värde bakom det. Så vi en gång får detta ur vädret… Haha! Så!
  2, 3, 9, 13, 15, 16

  Reply
 15. m lolis robert, haha! on

  men om jag ska välja vad du ska satsa på säger så jag mkt skogsmullegrönt! mkt sportskor och vindjacka.. inget av detta ser jag dock här. mer intersport skulle vara fashion för DIG och en RYGGSÄCK! ) gärna bergsklättrarskor och sådana där joggings for party… *ler*

  Reply
 16. m lol on

  plus den rutiga skjortan älskar rutigt!!!!! finns inget skog i det.. ) kanske inte orange dock.. rött hade varit fint, röd rutigt, snyggt! inga metaforer fortfarande, hehe!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.