Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
13:37 | February 15, 2013

Dagens blodprov // Today’s blood test.

My everyday life,My heart surgery

 “Då sticker det till lite…”

 

 Pappret jag får med mig hem varje vecka.

 

Idag har jag varit på sjukhuset igen. Minst en gång i veckan är jag där för att ta blodprov för att sedan veta hur många Warantabletter jag ska käka varje dag.


Just left the hospital. I’m there at least once a week to take a blood test.

_________________________________________________________________________________________________________________

 

KANAL5.SE/ANDREASWIJK ÄR FÖRÄNDRAD UNDER EN PERIOD. JAG HAR GENOMGÅTT EN STOR HJÄRTOPERATION OCH KAN INTE BLOGGA SOM VANLIGT ÄN. MODEBLOGGEN ÄR TILLBAKA NÄR

JAG ÄR ÅTERSTÄLLD OCH KAN LEVA ETT NORMALT LIV IGEN. JAG TROR ATT DET ÄR SNART!

_________________________________________________________________________________________________________________

8 Responses to “Dagens blodprov // Today’s blood test.”

 1. Elin on

  åh du ska veta att jag sitter verkligen här och gråter när jag läser din blogg. Du är så stark och jag vet att du klarar det! Önskar dig all lycka

  Reply
 2. N on

  Jag måste bara tala om hur modig du är. Att du går igenom något så här stort och delar med dig av det. Så himla starkt och bra. Jag hoppas ända ner i tårna att du mår bättre snart. Heja dig Andreas!

  Reply
 3. Déjà Monèt on

  Couldn’t resist telling you how handsome you look in that shirt! In love with it. Also, I am happy to say you looked relaxed. I know you are still getting used on things, but I am so proud of you! If I could visit, I would, but I hope my words are enough for now. Much love, Xx, DMD

  Reply
 4. Michelle on

  Duktig du är och fin du är som tänker på oss läsare mitt upp i allt detta! Håller tummarna för att du blir frisk snart så du kan fortsätta sprida massa glädje 🙂 kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.