Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
23:31 | January 9, 2013

Cornerstone. Weak Made Strong.

My heart surgery,My life
pictures from May 2012. Freedom.

 

Det har varit mycket tankar ikväll. Jag känner mig på ett sätt helt lugn inför operationen, men jag är bara människa och den här kvällen har faktiskt varit lite jobbig.

Tänk vilken frihet när allt detta är över. Vilken nystart i livet! God Natt!

 

Hoppas ni får en bra morgondag! Bless!

 

It’s only one week left now. In one way I feel completely safe and ready for the surgery, but I’m only human. Tonight was a bit tough… A lot of thoughts…

I can only imagine the freedom when everything is over… 🙂

 

Have a great day everyone! Bless!

 

25 Responses to “Cornerstone. Weak Made Strong.”

 1. elina on

  jag blir så tagen och rörd av allt detta, jag som inte ens kan ta blodprov utan att skaka som ett löv.. Stort lycka till Andreas! Vi väntar på dig här efteråt 🙂

  Reply
 2. Mattias Naranjo on

  You are an inspiration to me and so many others, both in terms of music, fashion and you as a person. Thanks for sharing so much of your life!
  You are an excellent musician. You should use this time to write music. Its often in these difficult times, the best, most beautiful and emotional music is made!

  You´ll make this! There are so many people praying for you, and supporting you, all around the world. Lycka till Andreas!

  Reply
 3. Domingos Godinho on

  Stay strong, and try to write down your feelings. It will make you feel better, you’ll see. Have an amazing day…

  Reply
 4. Johannes on

  Hej,
  Har själv haft problem med mitt hjärta. Jag vet hur det känns. Jag säger såhär, var inte rädd. Såhär i efterhand är det enkelt att säga men försök att inte vara rädd. Lita på dina läkare, de är fantastiskt duktiga människor. Allting kommer gå bra!

  Reply
 5. J on

  Det är bara att lita på att Gud är med dig och att läkarna är riktigt duktiga och välsignade, lyssna på Matthew Wests Strong Enough för lite lugn!
  Kramar!

  Reply
 6. Rebecka on

  Det är klart att du är orolig, men jag tror att allt kommer gå finfint! Vi läsare finns kvar efteråt, när du är redo för vardag igen 🙂 lycka till <3

  Reply
 7. Filippa on

  Tur att det finns både människor i ens närhet och en stor Gud man kan vända sig till!
  Ska försöka komma ihåg att be för dig. Fridens liljor!

  Reply
 8. Daniel, from Wherever the Sunset is on

  Hi! I’ve read your blog since.. i dont really remember, and i’ve always think it is pretty cool, i love watching your lifestyle and outfits.

  Right now i’m shocked! I’m from 1993 also, so it is quite shocking seeing you passing through this. It could perfectly be me. Man, I wish you the best luck! You’ll see how everything works out. Courage, and I’ll keep checking your blog more often to see how are things going.

  Best regards from Madrid, Dani.

  Reply
 9. Anna on

  Jag har ofta varit på sjukhus. Inte för alls lika allvarliga saker utan jag har brutit min högra handled två gånger och mitt vänstra nyckelben två gånger. Jag var bara tre första gången och andra gången fem och sedan två gånger när jag var tio. Sedan dess är jag extremt smärttålig och får inte lika ont som andra skulle få.
  Jag har alltid haft en Teori jag tror starkt på: om man skadar sig/ blir sjuk ofta när man är liten är man friskare som gammal. Genom att tänka så har jag orkat att gå med gips och bara kollat på mina danslaktioner. Min dröm är att bli dansare så kanske är det bra att jag inte ofta känner riktig smärta.
  Jag ska tänka på dig och jag vet att allt kommer gå bra

  Reply
 10. Frida on

  Hej! Jag bor i London och min kyrka här är Hillsong London. Varje gång (vilket är nästan varje vecka) vi sjunger Cornerstone tänker jag på dig eftersom du haft delar av den låten som rubriker innan. Idag tänkte jag speciellt på dig eftersom jag läst om operationen som väntar dig. Jag ber för dig och är med dig i tanken. Jag beundrar dig Andreas för att du är så jordnära och kör ditt eget race, Sverige behöver någon som du. Kram 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.