Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
9:22 | October 28, 2011

Vad gör jag egentligen i Los Angeles?

My everyday life

God morgon L.A. Idag kommer bli en bra dag.

 Ja, vad gör jag här egentligen? Den här gången är jag i stan för två syften. Den ena anledningen är helt hemligt och jag kan inte prata om det alls. Det andra är ett modejobb och där ska ni nog få lite backstage… De senaste dagarna har varit galna och jag har bara hunnit jobba och sova, men håll ut så kommer ni också snart få frossa i fler Los Angeles bilder

9 Responses to “Vad gör jag egentligen i Los Angeles?”

  1. Chris on

    Måste bara säga att du är en grym inspirationskälla! Och grymt snygg är du också men framförallt ska du ha cred för all inspiration du ger!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.