Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
13:22 | January 30, 2013

TÄVLA MED KANAL5.

My everyday life

 

 

Idag har jag sett mycket film. För några dagar sedan kunde jag inte det utan kände mig utmattad efter 10 minuter. Har aldrig känt det känslan förut genom att kolla på film. Finns det något mer avslappnande? haha… På tal om film så kan du just nu tävla och vinna biljetter till biofilmen Beautiful Creatures. Tävla HÄR!

 

3 Responses to “TÄVLA MED KANAL5.”

  1. emilia on

    har du sett the perks of being a wallflower? Om inte så borde du det, den är superbra! 😀
    mycket styrka till dig som har gått igenom din operation och till din familj som får gå igenom det. Jag har själv en kusin (som är som min lillasyster) som har gjort samma operation som nyfödd. Men du är stark och jag tycker verkligen det verkar som att du klarar av det bra. Är stolt över att kunna säga att jag följer din blogg och har gjort der de senaste 2 åren 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.