Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
14:50 | September 25, 2012

SVT1 PÅ MÅNDAG.

My life

 

Jag längtar till den dag då jag kan berätta för er vad det är jag jobbar på just nu. Musiken är fokus nr.1 i livet, även om ni inte ser mycket av det än. På måndag kl 21.45 visas avsnittet där härliga Ana Gina träffar mig i Los Angeles. Repris på SVT1 den 4/10 och på SVT24 7/10.

 

3 Responses to “SVT1 PÅ MÅNDAG.”

  1. Emelie on

    Haha, asso jag längtar så sjukt efter att få veta mer!!
    Är det här avsnittet samma som det du la upp här för några månader sen? 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.