Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
0:00 | June 12, 2016

SUMMER BURST DAY 2

Concerts
summerbushb summer1summerburst6 summerbsursfg summerbr1 summer2

Efter en första dag av ösregn och kyla fick vi ikväll en helt underbar sommarnatt med strålande sol. Summerburst tar mig tillbaka till 2012. Får flashbacks som känns fantastiska. Jag och Angelica har spenderat flera festivaler tillsammans, så denna kväll kändes också nostalgisk på så många vis. Underbart att få hänga igen – för länge sen. Just nu är jag hemma, men planerat att möta upp Julian om en stund. Dock är jag så redo för sängen och min favoritdag i veckan: SÖNDAGEN. Äh, jag går och lägger mig nu. God natt!

TACK STARCLUB SWEDEN,  LIVENATION och SUMMERBURST för två underbara dagar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.