Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
11:14 | May 30, 2011

Rytmus konsert imorgon.

My everyday life

 

 

Imorgon blir det konsert i skolan. Jag har blivit tilldelad en Prince låt, så jag har försökt få in lite Purple Rain i den outfiten.. Ni få se den imorgon.

 

12 Responses to “Rytmus konsert imorgon.”

 1. Daniel on

  Kan du inte lägga upp ett inlägg där du har bilder på hela din garderob? Så kanske man känner igen några kläder! )

  Reply
 2. Anna on

  tack som ini… du anar inte vad det betydde för mig att träffa dig! SHIT! det va jag utan rösten HAHA! om du kommer ihåg. Hahah! vad använder du för parfym, du luktade otroligt gott (A) KRAM

  Reply
 3. Hedda on

  nytt sangklipp snaaart! elsker din versjon av my heart is refusing me og wonderchild:) stoooor klem fra Norge! <3

  Reply
 4. anna on

  Riktigt roligt att träffa dig i går på Liseberg! Måste bara säga förlåt för att jag va galen och smått skakig ) Och nu har jag förresten bytat bakgrund, till bilden på dig och mig 🙂 haha, hoppas vi ses snart igen!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.