Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
18:45 | August 30, 2011

Örebro – jag är helt slut!

My everyday life

 

Dessa inspelningsdagar är helt GALNA. Ena sekunden står man framför kameran och påar, en annan stund intervjuar jag härliga tjejer i kön, efter det får hänga med er HÄRLIGA läsare och dom få sekunder som finns kvar ägnar jag åt att äta eller slänga iväg en kort tweet. Nu väntar jag på gänget innan vi ska filma kvällens sista tagning i min fantastiska hotellsvit. (Ikväll ska jag nog basta innan jag går och lägger mig. haha…)

 

Häng med på TWITTER under hela turnén. Då bloggen inte ibland hänger med, följer dock mobilen med.

13 Responses to “Örebro – jag är helt slut!”

 1. Louise on

  kul att du verkade tycka om oss örebroare, we like u 2 kan jag säga!
  du är verkligen så härlig som du verkar i bloggen, puss 🙂

  Reply
 2. Elin on

  skulle vara kul om du kunde i slutet av modelljakten göra en kort resumé om vad du tyckte om alla städer! själv är man örebroare och tyvärr hann man missa dig på vågen.. din blogg grym!

  Reply
 3. G on

  Hej!
  Jag vet inte om du minns mig (en av tjejerna du interjuvade, klädd i ljusrosa balletkjol, bara axlar, klackar?)) Jag vet inte om du minns mig, men sturnt samma jag går på känsla och chansar…har du lust att ses nån gång? 🙂
  /G

  Reply
 4. Johanna on

  Tjaaaa Andreas! Ville bara säga att du var lika trevlig och rolig i verkligheten som du verkar vara i bloggen! Kmr du ihåg kompisgänget som du intervjuade i Örebro typ 3 gånger haha vi ville bara säga hej och att du var en rolig typ ) fortsätt rocka runt nu i övriga Svealand! Huggzz

  Reply
 5. sussiepuss on

  såg dig i karlstad idag och jag måste säga det att du var nog en av den vackraste människa jag någonsin skådat,det var nästan så hatten jag hade på mig flög av:)

  Reply
 6. linnea on

  Måste bara säga att du var hur söt som hellst på vågen, vid rulltrappan bakom “scenen” när folk ropade ditt namn och du kom fram, och gjorde slängkyssar mm, gjorde min dag <3

  Reply
 7. Julia on

  Det var otroligt kul att ni kom! Jätte trevlig och söt är du. Hoppas att era nästa städer och inspelningar blir AWESOME!! Kram

  Reply
 8. Sanna on

  Jag är så otroligt glad att ni kom till Örebro, kan inte förstå att jag har träffat dig.
  Tack så mycket för bilden, uppskattar den!
  älskar din blogg och din stil!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.