Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
12:49 | May 21, 2017

ONE DAY WITH G-STAR RAW

Clothes
   

Igår hade jag en så härlig dag i Göteborg tillsammans med G-star och alla ni som kom och besökte butiken. Care For Style, där 10% av omsättningen gick till Compassion, tävlingar, cupcakes och sen avslutades dagen med med en middag.

Så glad att träffa alla er som kom för att hänga i butiken! Ni är fantastiska och jag blir så otroligt tacksam för det stöd ni ger mig. Den coolaste storyn var Julius från Tyskland som var på semester i Köpenhamn och läste mitt Instagram-inlägg om eventet i butiken. Han hade följt mig sen jag började lägga upp Lookbook bilder 2009 och tyckte det var en kul idé att åka till Göteborg. Han hade då valt att CYKLA hela vägen till Göteborg för att kunna dyka upp och kom tillslut fram precis innan eventet var slut. Jag stannade då kvar en stund till och vi hade ett långt och härligt samtal… Vilken effort! Blir helt mållös!

Tack alla inblandade stjärnor för ett så bra ordnat event! Bästa gänget! Heja G-star RAW!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.