Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
14:24 | December 28, 2010

NYÅRSAFTON, DEL 1: OUTFITEN!

Today's outfit

 

 

 

 

 

 

 SÅ HÄR SÅG JAG UT PÅ NYÅRSAFTON! FLER BILDER FRÅN KVÄLLEN KOMMER IMORGON. NU MÅSTE JAG SOVA! HELT SLUT!

 

Smoking . Lanvin

Skor . Dr. Martens

Skjorta . Calvin Klein
Fluga . Viktoria Fagerfjäll

Läsk . Peach Pearl Alcohol Free

41 Responses to “NYÅRSAFTON, DEL 1: OUTFITEN!”

 1. Emil on

  Måste ifrågasätta ditt val av skor, Andreas. Skulle inte ett par lackskor i modell Oxford, alternativt brogues (svarta) vara att föredra till smoking?

  Reply
 2. Anonym on

  Detta året började såhär: Jag har inga som helst känslor kvar från mitt förflutna… Ändå ringer en kille, ”Hej jag ska bli pappa igen. Ok, men varför du och säger det till mig? Jag har ju sagt att vi inte ska ha någon som helst kontakt mer. Pojke eller flicka jag bryr mig liksom inte. Det finns inget kvar mellan oss, är det inte bättre du tar det där med barnets mamma? Jag tänkte väl skaffa barn med någon annan i framtiden, med någon som passar mig mer.” Jaha, sa han då. Andreas min fråga lyder: Hur får man en kille att förstå att man verkligen inte är intresserad? Han söker hela tiden kontakt, som att han inte förstår…
  Han är jämngammal med dig skulle man kunna säga. Därför ställer jag denna frågan till dig.

  Reply
 3. anonym on

  Hej,

  Hur får man en kille att lämna ens umgänge, släkt, “vänner” ifred. Jag vill absolut aldrig mer i hela mitt liv se personen och han skriker till mina vänner…. Gå bakom hennes rygg för jag tolkar hennes liv och måste slänga på henne mina problem. HUR MÅNGA ORD AV DRA ÅT HELVETE JAG ÄR ÄLSKAR INTE DIG SKA MAN GE????

  Reply
 4. simon on

  Janine Dc: Varför ska man dricka? Jag tycker det bästa med din blogg är att du verkligen stå för det du tycker! Sen att inte dricka alkohol borde vara en självklarthet, tyvärr är det inte så..

  Reply
 5. Janine Dc on

  Simon: Sorry I’ve only got a loose translation from google of what you said…. No no I’m not saying it’s a bad thing 🙂 I mean i’ve never drank a drop of alcohol, but I don’t know many others around my age that haven’t drank either 🙂

  x

  Reply
 6. Cecilia on

  Riktigt snyggt!

  Önskar dig ett fantastiskt 2011!

  På min blogg får du nu 14 nycklar för att uppnå ditt drömliv. Kolla gärna in det!

  Reply
 7. naomi-barbara on

  Andreas! you have and amazing blog!
  We follow you since 2009 and your photos never dessapoint us.
  We follow you in facebook , we hope you visit us <3

  kisses! XOXO

  Reply
 8. Linn on

  Jag håller med dom som tycker du ska skriva vad för kläder du tycker är snyggt på tjejer. Hade varit intressant att veta, i och med att du har så häftig stil!
  Annars drömde jag faktiskt inatt att jag skulle ut och shoppa med dej, haha 🙂

  Reply
 9. Andreas on

  MAtilda: Får fixa det snart…
  Janien: Nej, jag har aldrig druckit! 🙂
  Emil: Jag gillar att gå lite emot strömmen.. )

  Reply
 10. hanna on

  sjukt snyggt med fluga! gillar starkt när killar klär upp sig på nyår.
  jäkla snyggt piano med, ett sånt ska jag också ha någon dag.

  Reply
 11. Louise on

  i adore you’re style, and i love how you have so much class.
  you’ve proven that you can have class without alcohol. well done <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.