Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
13:51 | February 21, 2011

Mina nya favoriter!

Clothes

 

 

 

Jag har ett par nya favoriter på skohyllan. Dom kommer från Gram och kommer användas flitigt i vår/sommar. Visst är dom coola?!

23 Responses to “Mina nya favoriter!”

 1. Emil on

  Tjena, först å främst, du har grym klädstil och skit snygg frisyr!

  Skulle vilja klippa mig som dig, men vet inte om jag vågar kanske blir dåligt. Men iallafall, hur ska man säga om man ska klippa sig så? kort på sidorna och mycket hår uppe på huvudet eller?

  tacksam för svar! 🙂

  Reply
 2. StoraStyggaVargen on

  Frågestund vi vill ha frågestund vad finns det att fråga? Vad gillar du för skor? – Ja det är en väldigt bra fråga ska fundera på det. Vilken outfit föredrar du på vintern? – Varma och goa kläder. Vilken typ av tjej vill du ha? – En med stort hjärta, liten hjärna och någon som bara sitter framför datorn och bloggar. Vilken årstid tycker du passar din stil bäst? – Ja det var en fråga jag skall ha i min väska under året så får vi se. Hur gammal är du? Jag är man och mogen i mina bästa år.
  Tack för era frågor och nu blir det frågestund om cirka 150 år, hade gött…

  Reply
 3. evelinaaaa on

  ja, dom var supercoola ju!
  kan inte du komma till örebro och sjunga och så någon gång, skulle betyda grymt mycket!! du är grym andreas!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.