Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
22:47 | December 26, 2010

Min julklapp till syrran.

My everyday life

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 En av de saker min syrra fick av mig på julafton var den här boken med minnen från 2010. Jag la ner många timmar på att få till den, men det var så värt det. Förutom boken gav jag henne bland annat ett plagg från Lanvin-kollektionen som jag gömt undan sen i november.

 

72 Responses to “Min julklapp till syrran.”

 1. Elin on

  Fantastisk julklapp, hon måste vara så himla lycklig att hon har dig som bror. Det skulle vem som helst ha varit, vilken fin människa du verkar vara!

  Reply
 2. Mikalea on

  GRYM julklapp, och skulle även fungera sjukt bra som present. Funderar på att göra någonting liknande till min syrra när hon fyller år! skulle verkligen vara jätteglad om du ville berätta hur du gjorde boken (något speciell sida som du hitta t.ex. som gör sånt här) 😀

  Reply
 3. Therese on

  Himla fin julklapp! (Y) Vem hade inte blivit extremt glad över att få något sådant liksom 🙂 Hur/var har du fixat den? Ställer även samma fråga som “elin”, har din syster någon blogg? 🙂

  Reply
 4. inbrottstjejen on

  Är det okej om jag jävlas lite i din blogg eller???
  Ps: jag skäms för mitt yrke… Så jag hoppas verkligen att alla ska känna sympati för mig nu… *snyft* Då jag har ägnat stor tid av mitt liv sedan mars att hata på kvinnas utseende och kompetens. Men vad gör det? Är inte jag en ödmjuk person så säg? Lever mitt liv för att härma alla andra och trakassera… Det är vad jag kallar ödmjukhet och egen kreativitet. Så jävla stark och självständig är jag med. En riktigt feminist. Jag tycker jämställdhet är viktigast och lever för att vara en bra medarbetare…

  Reply
 5. jag kallar mig gaskvinnan, lever för hitler... on

  Jag har ingen självinsikt eller ens skäms när jag gör inbrott. jag bara tänker på att bli känd, få uppmärksamhet. Hur skulle jag göra det? Jo, jag hatar på mina medarbetare och låter mig befruktas, sen hatar lite mer och gör lite mer inbrott… Nu är min plan att försöka bli så känd som möjligt och utnyttja en man för det… Hehe! *kändis det är vad jag vill bli när jag blir stor…* Få bekräftelse och så vidare… Livet på en pinne…. Tänk att jag är så svartsjuk att jag till och med GÖR INBROTT. Men det är lugnt jag bloggade till henne indirekt att jag också vill ha en chanel-väska. Så då betyder det väl att jag är förlåten… Och en smart, god och ödmjuk person???

  Reply
 6. Vikkan. on

  ÅH , gud vad sött av dig att ge till din syrra.
  Många killar har svårt att säga sina känslor, men inte du, det får du verkligen tummen upp för. (Y)

  Reply
 7. T on

  Fy tusan vad fint gjort!! 🙂
  Din syster måste blivit sjukt glad va?
  Det är så underbart att se att det finns syskon som älskar varandra, som är som bästa vänner. För det är långt ifrån vad jag och min bror har. 🙁
  Er skulle man haft som syskon. Haha 🙂

  Hälsa Victoria att hon är väldigt söt 🙂

  Reply
 8. Ida Sandell Stålsjö on

  Åh, gud vad fint gjort! Hur underbart som helst ju. Jättefina bilder också, din syster är verkligen hur snygg som helst. Hon ser jättefräsch och sund ut, hälsa henne det. ) Bästa julklappen jag hört någon få!

  Reply
 9. Victoria on

  Det var så fantastisk søtt gjort! Du sjarmerte nok alle jenter i senk med dette, hvertfall meg. Du sjarmerer egentlig uansett hva du gjør!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.