Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
23:41 | December 25, 2010

Min Julafton i Bilder.

My everyday life

Julaftonen började vid nio tiden. Vi såg julkalendern och tog en förmiddagsfika.

Simon, jag, Victoria och Joel ute på balkongen. Efter att bilden togs blev vi sugna på att dra ut i snön. Vi skottade bort snön på studsmattan och tog ett par julskutt! haha!

 

 Syrran (utan jacka) haha!

Det fantastiskt goda julbordet!

 

Kusinen Elias var nöjd och ivrig att tomten snart skulle komma.

 

 Julbrasan bredvid granen.

Gabriel i tomtens knä.

Syrran mitt i paketöppningen.

 

 

 

Hur var er julafton? Lik min? Kommentera och berätta!

32 Responses to “Min Julafton i Bilder.”

 1. Cecilia Tornlund on

  Min julafton var samma som den har varit varje år.
  Vi gick upp vid 8 och åt gröt och sen vid 9 åkte vi iväg och badade i vattenpalatset. Sen åkte vi hem och såg på “Kalle Ankas Jul”. Sen åt vi god julmat & efter det öppnade vi julklapparna!! 🙂

  Din julafton lät som det var en riktigt kul en!! 🙂

  Reply
 2. sofia on

  Åh 🙂 ser så mysigt ut…
  Vi har inga små barn i våran familj längre så själva jul-tomte-grejen blir inte lika seriös o julig )

  Reply
 3. matilda on

  Gick upp vid halv elva, och gjorde mej i ordning till Jullunchen, vi bjuder alltid farfar. Min moster och hennes sambo skulle komma upp vid typ tre tiden var det tänkt, men dom kom vid ett istället, hahah. Så vi åt jullunch och öppnade farfars paket, eller kuvert snarare sagt. Sen kollade vi på Kalle Anka & Co. och efter det öppnade vi julklappar. Sen åt vi en middag, och sen tittade vi på Carl-Bertil Johnosson, om det nu stavas så.
  Oj, vad långt det blev.
  Fick du några bra julklappar? (:

  Reply
 4. fecy on

  Min var väldigt lik din, bara det att jag gick upp runt sju för att åka till släkten 🙂 Sedan åt vi mat konstant, förmiddagsfika, kyrka, julbord, efterrätt, kalle med julgodis, paketöppning, julgröt, efterrätt 🙂

  Blev väldigt nöjd med mina paket, blev du nöjd med dina? 🙂

  Kram

  Reply
 5. Eloise on

  hej andreas först måste jag säga vilken bra blogg du har, hur snygg du är och vad bra du är på att sjunga !

  det verkar som att du har haft en rolig jul med tanke på dina härliga bilder:)

  min jul har faktiskt heller inte vart så dum:)

  kram !

  Reply
 6. viktoria on

  vilken mysig familj du verkar ha!
  jag firade min julafton liknande, men slappade bara med vänner fram till 4 tiden innan vi drog till stora släkten och firade där..

  Reply
 7. Trakasserande Erika on

  Du vet att jag gör vad som helst för dig? Jag jävlas med vem som helst bara du ger mig lögner. påhitt osv. Så ska jag förstöra för personen ifråga åt dig. Är det någon du vill att jag ska hämnas på? Är det någons karriär du vill att jag ska förstöra. Vem ska jag såra eller förgöra åt enbart dig????

  Reply
 8. Erika som leker med åtta glas metaforer on

  Jag kan ju tycka att jag är rätt sjuk… När jag trycker ner en tjej som inte gjort mig något, men för en mans sjuka lögner… SOM ÄR KRIMINELL… Vad är mitt problem? Jo, just det jag njuter av det och fick visst betalt för det… Jag ska förstöra så mkt jag kan nu och jag bara njuter. Alla som inte föder Elvis barn och har egna åsikter ska mobbas… Det är så jag Erika jobbar!!!

  Reply
 9. M on

  Hej Andreas,

  jag är inte kär och jag vill inte ha några barn. Hur gör man för att få bort en sjuk person från ens liv som förstör ens liv med ren skit?????????????????????????????????????????????????????

  Reply
 10. M on

  Eller jag kanske vill ha barn men inte med ett sjukt kontrollfreak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vad jag vill flytta utomlands…. Vad jag vill slippa alla!!!!

  Reply
 11. Tommy Black on

  Tjenare, min Julafton var minst lika fin! Det är verkligen nice med Jul. Bloggar i kalmar gör jag, har nog den mest läste mode bloggen i staden.

  Gillar din blog förresten läste din föra också innan du byte till Kanal 5.
  MVH, Projcet Cotton.

  Reply
 12. Ulrika on

  Jag är utbytesstudent i Frankrike sâ jag har spenderat hela julen med min värdfamilj här.
  Jag varvade slitet i köket med att ligga och grâta uppe pâ sängen. Pâ kvällen stack vi till grannen som bor nâgra hundra meter bort, men kom knappt fram pâ grund av snö. Alla rökte inne i huset mellan rätterna och julklappsöppningen. Alla julklappar frân mina vänner och hälften av min familj har inte kommit fram, än. Vi ât inte ens traditionell julmat. De hade beställt efterrätten, inget hemlagat alltsâ.

  Lât oss bara säga att jag längtar redan till nästa jul dâ jag är hemma iallafall!

  Reply
 13. Sara Torstensson on

  Min julafton var väldigt annorlunda. Jag firade julafton med mamma, pappa o lillasyster i New York med shopping, den senaste narniafilmen och svenskt julbord på en resturang som ägs av en svensk kock. Det var jättemysigt, men ser ut som om du oxå hade en mysig jul!! God jul på dig!!

  Reply
 14. Emma on

  Andreas, du är helt gudomligt stilig. 2 questions:
  I vilken stad bor du? (jag ska inte förfölja dig)
  Vet du var din systers julaftonsklänning kommer ifrån? (:
  Pusspuss

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.