Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
13:43 | August 26, 2010

Min favorit och era favoriter!

Clothes

 

Varje gång jag visar vilka outfits ni tycker mest om från “Månadens outfit” är det många som undrar vilken jag personligen gillar mest. Här ovan ser ni min favorit från Juli.  Jag älskar att matcha kängor med shorts, jag älskar lager på lager, jag älskar färgerna. 

 

Era favoriter var nummer ett och fem. Kolla in dom här!

22 Responses to “Min favorit och era favoriter!”

 1. Anonymous on

  Har du blivit lite mallig av ditt nya ”kändiskap”? Eller uppskattar du en komplimang för t.ex. din röst eller din klädstil lika mycket som du gjorde innan du blev översvämmad av dom?

  Reply
 2. Karolina on

  oh, you are one of the best looking guy i’ve ever seen from blogs, i think you have really curious and interesting personality your style and voice, i love it!

  Reply
 3. finn on

  Jag är en tjej från Finland, och jag älskar din blog! Jag kan inte tala svenska så bra, men nu har jag en orsak att läsa det bättre haha =D Du ser så bra ut och jag älskar din stil!
  Haha i’m not sure did i write everything right 😀 just wanted to try cause i like this blog so much and your style is so perfect! you should become a model or something

  Reply
 4. David on

  Du klär dig riktigt snyggt, i de allra flesta fall.
  Vad tycker du matchas bäst till ett par enkla beiga chinos?
  Tacksam för svar!

  Reply
 5. FilipWho? on

  Riktigt snygg outfit. Är inte så förtjust i glasögon dock, speciellt inte när man inte behöver det egentligen. Men det kanske du gör? Vad vet jag? 😛

  Reply
 6. Linnea Rydh on

  hej jag hoppas du förstår hur grymt snygg du är , och man ska inte tala o din sångröst! den är bedårande. Kan sitta en hel dag och bara beundra dig , du är verkligen en drömkille:)

  Reply
 7. Ida Aguilar on

  Hej! Min syster träffade dig på NRJ ikväll och kom hem med en bild på er tillsamans. Jag är riktigt avundsjuk då jag tycker du är en grym bloggare med riktig snygg personlig stil, vilket jag beundrar eftersom det inte är många som vågar och speciellt för du är kille. Du är riktigt duktig på att sjunga och spela, fortsätt med det! Tack för en grym blogg!

  Reply
 8. Frida on

  Träffade dig på NRJ ikväll, åh va du är underbar! Tack så mycket för bilden!
  Så sjukt synd att jag inte kramade dig… jag var i chock^^
  Va helt knäsvag och darrade när ja gick därifrån.. Haha(:
  Tack för att du är du! (: Charmigast, Finast, och bäst på att sjunga(y’
  Puss♥

  Reply
 9. Anonymous on

  jag leta överallt efter diiig i liseberggggggg:(!
  och precis när jag gick ifrån mina vänner så såg dom dig och tog kort!!! fan aso 🙁

  ÄLSKAR DIIIIIIG O DIN BLOGGG

  Reply
 10. emma norman on

  hej andreas! jag vet att du träffade väldigt många personer på liseberg som kom fram till dig så mig kanske du inte minns! jag grät i alla fall, väldigt mycket, haha! det känns så sjukt, jag menar.. jag verkligen hänger inne på din blogg. när jag vaknar på morgonen går jag in på din blogg, det sista jag gör innan jag lägger mig. folk tror säkert jag överdrev jättemycket men det har verkligen varit som en dröm för mig att få träffa dig och det blev en liten chock. jag grät i ca 1 timme, hahaha oj, nu lät jag helt sjuk i huvudet. jag tror nog inte jag är ensam om att du är tjejernas dröm, det är inte många killar som har den otroliga personligheten samtidigt som du är jordens snyggaste kille. jag heter i alla fall emma, och denna dagen var den bästa i hela mitt liv! låter kanske lite löjligt. andreas, sköt om dig. du är en grymm bloggare som man absolut inte kan motstå, puss!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.