Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
11:49 | February 28, 2013

Me for Gucci , part 2.

Today's outfit

 

 

Bilder från Guccis kampanj för deras tidlösa loafers.

 

Jag visste att jag skulle operera mitt hjärta när jag tackade ja till detta sammarbete, men det gick ändå att genomföra. Det har varit tufft att var tvungen att avbryta och tacka nej till mycket möjligheter, projekt och uppdrag under den senaste tiden. Igår blev det ännu ett nedslag. Hade en fantastiskt spännande grej på gång som hade förändrat hela min vår. Jag var så peppad och laddad, men på grund av att det var så nära inpå min operation, kunde det inte bli av. NU hoppas jag att det bara ska gå framåt och att jag inte behöver tacka nej till något mer eller avbryta något som jag verkligen vill göra. Det är dags att säga JA och inte NEJ. Mitt hjärta är friskare än någonsin… Nu ska livet komma igång som vanligt också…

 

I knew that I had to go thorugh my heart surgery when I said yes to this collaboration with Gucci and I made it through. It’s been hard to say no to so many great opportunities in life. Beacuse of the surgery I’ve had to cancel a lot in my life. My heart is fixed and now I need life to be as it used to be again… I’m so ready to be back for real!

17 Responses to “Me for Gucci , part 2.”

 1. Déjà Monét on

  Haha Andreas you are back for real! And it is good you are not over working yourself, but pacing. This is a great look! Xx, DMD

  Reply
 2. Johanna on

  Fy fan vad fett att få jobba för Gucci! Riktigt snyggt! Det vore sjukt kul att få reda på mer om dina olika modelljobb osv!! XX

  Reply
 3. Hommam on

  Great photos , and hope you can do all your collaborations and plans in the future , this is just the beginning 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.