Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
20:04 | October 28, 2010

Maskerad i helgen? Någon?

My everyday life

 

Så här såg jag ut för exakt ett år sedan.

 

Jag vet inte om jag egentligen gillar hallowen. Är det någon av er som ska ha halloweenfest i helgen? Då tycker jag ni ska maila mig direkt för jag har ingen aning om vad jag ska göra på lördag. haha! Jag är riktigt sugen på att klä ut mig och se ut som  om jag varit med om en flykrasch eller liknande.

20 Responses to “Maskerad i helgen? Någon?”

 1. http://blogofmine.blogg.se/ on

  Åh jag vill också jättegärna kläa ut mig! Och jag vet precis vad jag ska vara. Känns jätte surt att man inte är bjuden någonstans och att alla vägrar ha en fest trots att man tjatar som fan på dom 🙁

  Reply
 2. Kanal 5 on

  Kommentarerna är på väg tillbaka! Vi håller på att byta till ett nytt system. Men det tar ett tag innan alla gamla är tillbaka.

  Reply
 3. Sara on

  Tycker fortfarande att du (och kanske nån mer) kommer hem till mig på maskerad.. låter väl trevligt, jag är ensam hemma i helgen

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.