Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
16:50 | November 30, 2010

Månadens outfit: November.

Clothes

  

En ny månad betyder också att det är dags att sammanfatta den föregående i outfits.

Nummer 1 – 16? Vilken höstoutfit är din favorit?

233 Responses to “Månadens outfit: November.”

 1. tjafslina och tjafsjohanna on

  åh, alla för vi måste skriva fjäsk på internet för vi kan inte lyssna eller använda tagenterna på rätt sätt tydligen… Älska oss nu!

  Reply
 2. tjafslina och tjafsjohanna on

  Jag heter Johanna, så svartsjuk är jag att jag sitter uppe kl 01.00 på natten på nätet och skiver fjanteri för att jag KAN INTE LYSSNA PÅ VAD MITT EX SÄGER…
  Samma sak med mig Lina, fast jag har inget ex men två barn nu alltså en experson som jag fått barn med…

  Reply
 3. tjafslina och tjafsjohanna on

  Jag heter Johanna, så svartsjuk är jag att jag sitter uppe kl 01.00 på natten på nätet och skriver fjanteri för att jag KAN INTE LYSSNA PÅ VAD MITT EX SÄGER… Samma sak med mig Lina, fast jag har inget ex men två barn nu alltså en experson som jag fått barn med…

  Reply
 4. KindbladarN on

  Utan tvekan nummer 15 🙂
  Så underbart snygg och enkel tröja som matchar perfekt med jeansen och skorna 🙂 Önskar jag med kunde hitta något så snyggt på second hand asså 🙁

  Reply
 5. Olsson on

  Kul att det är samma person som skriver den mesta skiten här nere ocb alla vet ju vem den bekrätelsebehovpersonen är som hittar på larv. FÖR ATT MÅ BÄTTRE SJÄLV…. svar: C

  Reply
 6. piano C on

  ta den analysen om du kan… oj oj joj så det blir med alla annan stor liten och mittemellan det är jag det allt i ett. xs-xxl in one bag of coke…

  Reply
 7. piano M on

  Åhh vad det är kul att jag leker med metaforer här i kommtanrsfältet och alla bara gör vägen. Är inte jag klurig och vrider era små hjärnor på sne. Där trodde ni allt att det var C som talade ett tag. Jo men visst han kommer snart hehe Älg det ser jag ingen på någon bild

  mvh
  xxs-xl annan! puss

  Reply
 8. Lina on

  Nej dööööööööööööööööööööööööööööööör trodde det var raggning här men det kommer väl det med som jag tror på maj i mina larviga kommentarer… IQ är på topp!

  Reply
 9. Lina on

  Klart jag knullar fram barn så är det fritt fram att tro att killen vill ha mig forever och vara en jävla IDIOT i någonos hem. DET ÄR SÅ JAG LEVER. Bara knulla utan kondom och låt sperman rinna in i mig och här kommer barnen för att mannen ska vilja ha mig… åhhhh vilken är den bästa raggningsbilden för en jävla TÖNT SOM JAG UTAN NÅGON SOM HELST STOLTHET… Som måste bete mig som ett jävla mähä…. Åh, jag måste gå in i folks hem… Åh, vad det är synd om mig för att jag har fleece och för att jag måste knulla fram kids för att få kontakt med en man forvever utan att ha ett förhållande… Dööööööööööööööööööör! MIN POJKVÄN ÄLSKAR DET!

  Reply
 10. åhhhhhhhhhhhhhhhh C on

  jag kommer jag kommer jag och lina och johanna kommer här på bloggen i enda stor jävla trekant! åhåhåhåhåh…..

  Jag är så kim wilde… ta oss ett tu tre. då blir det fyra barn om man inte får två tre eller kanske fem till oj oj oj… Hur ska det gå. En sådan stor trekant. Var ska den börja och avr ska den sluta. Vem ska göra vad. Ska vi planera. Lina kan hålla och läsa kartan, Johanna kan tjata och skrka mer… det gillar johanna. sen är det som vanligt. jag ska städa upp efter allas skit och torka alla småungar i stjärten så det blir en så kul orgasmlek! DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VAD KUL VI KOMMER ATT HA!

  Reply
 11. Eddie on

  Nummer 12 var i en klass för sig, helt magiskt bra outfit!
  som andra plats kommer 13
  Och tredje plats kommer 15

  Om nu en modekritiker ska bestämma^^

  Reply
 12. fredliga M on

  ps: jag försår inte alla rutor vilka personser som ska bära “vilka” rutor. Kanot vem åker det på vintern? kan det inte vara så att flera personer kan gilla samma ruta, hur blir det då? dubbla budskap…. Jag gillar ju samma ruta som Kim Wilde och Linnea. Vad betyder det? haha! Tänker vi på samma sak eller tolkar vi bilderna utifrån oss själva. Tror på det sista… *jobbigt läge, budskapen blir 1242345 fördubblade… * Ingen bryr sig om vad någon annan skriver… Hur löser man det? svar: genom att byta kommunikation………. ds. *smart*

  Reply
 13. fredliga M on

  som denna kommentaren. Jag ser ingen poängen eller vad det dolda budskapet skulle vara. Fast jag ahr ju skrivit den själv också… Jag heter ju Levina i andra namn. För alla ni här nere som bara går OCH DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR HELA TIDEN. LOL på er. Era så larver, åh I´m so fucking cool that don´t know my name. *smart* Hehe! Böve det jobbigt nu för er att förstå??? Stackare…

  levinaskrev 1291311145032Dec 2, 2010 5:32:25 PMför 9 minuter sedan AnmälBekräfta anmälan:JaNej

  jag gillar 10 och 14!! skit snygga outfits 😀

  Reply
 14. fredliga M on

  som denna kommentaren. Jag ser ingen poängen eller vad det dolda budskapet skulle vara. Fast jag har ju skrivit den själv också… Jag heter ju Levina i andra namn. För alla ni här nere som bara går OCH DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR HELA TIDEN. LOL på er. Era så larver, åh I´m so fucking cool that don´t know my name. *smart* Hehe! Blev det jobbigt nu för er att förstå??? Stackare…

  levinaskrev 1291311145032Dec 2, 2010 5:32:25 PMför 9 minuter sedan AnmälBekräfta anmälan:JaNej

  jag gillar 10 och 14!! skit snygga outfits 😀

  Reply
 15. I´m so fucking cool that I don´t know my name... on

  Det skulle vara budskapet i denna bloggen, med IRONIN. Som vissa bruka slänga in som självförsvar…. Nej, jag är inte svartsjuk. Det är IRONI att jag skriver med andra namn och är en besatt sjuk och manisk person som går in i andras hem. LÄS: jag använder ironi: till er som använder begreppet: I´m so fucking cool that I don´t know my name…. Åhhhh, titta på mig jag jobbar i vården men vill låtsas vara en i mediavärlden… lillgammal larv är lika mogen som en kyckling. 5 år och 86 år i ett stycke… GRATIIS!

  Reply
 16. I´m so fucking cool that I don´t know my name... on

  eller titta på mig här har man komplex för sin kropp på 30 plus som kvinna och hatar på andra för att må bättre själv med sina lingon. OJ DET VAR HJÄRNAN SMART!

  Reply
 17. I´m so fucking cool that I don´t know my name... on

  min ska heta felixketchup som i mens och min ska heta kalle som i kalles kaviar.
  ketuchup plus kalles. åhhhhh vilken blandning! kan göra en riktig lyxmiddag av det i en korvkiosk.

  Reply
 18. I´m so fucking cool that I don´t know my name...... on

  Linnea har inte du fött barn? Är du gravid med en ny nu? här går det undan må jag säga… eller gjorde jag en egen tolkning över vad jag “trodde” att bilden betyder. ojoj… Det är inte lätt när det är svårt. vad betyder bild 15. INGEN SOM VET. who cares? Är du inte liten tjockis ) svart eller vit? rasse eller blatte. Vem vet? haha Blev det jobbigt nu? Allt kan betyda så HIMLA mkt HALLLLLLLLLLLLEJUA. Vad det är jobbigt nu i alla små hem, vem tror vad, vem känner vad… Vad kommer att ske. Spänningen bara stiger vad ska Andreas göra moves… Åh, jag måste blogga och anspela på en mans låtar för att jag är så jävla lol…

  Reply
 19. I´m so fucking cool that I don´t know my name.. on

  Jag håller med L, Sara och Isak. Ni smak, för ni har samma smak som jag har en duffel har jag i min källare, den är röd och jättefin! ÄLSKAR DEN!

  Reply
 20. I´m so fucking cool that I don´t know my name.. on

  Kom igen då lilla vårdarbetaren som påstår sig kunna allt, åh…. du kan ju till och med digital media när du är svartsjuk. HATA PÅ MIG NU DET LITE MER SOM DU HAR GJORT NÄR DU GÅTT IN I MITT HEM OCH LJUGIT OM MIG. Åh, jag är så liten på jorden att jag måste hitta på så mkt larv jag bara kan en hel sommar…. *stackars liten* Och gift blev du inte för det. Inte jag heller men, men känns det bättre att vara en idiot och sprida skit i mitt hem?

  Reply
 21. I´m so fucking cool that I don´t know my name.. on

  Enligt dig lina så är du ju 177, blond och ser ut som en modell. Var jobbar du nu igen? För vilken agutur? eller ska jag fråga för vilket föröag skriver du en bok. du påstår ju att du är en copywriter en planner OCH ATT DU HAR GETT UT EN SKIVA. Men inget har du gjort. Men det påstår du…. Känns det bättre att leva i en påhittad bubbla. bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbah titta på mig, jag ahr ingen stolthet om jag skriver med METAFORER OCH MED ANDRA namn så kanske folk tror att jag är någpn jag inte är för att jag skäms för mig själv så jag måste ägna flera månader år att sprida skit och gå in i någons hem, sno saker och vara ett svin… ingen självkänsla kalla det Lina, fast du kallar dig själv för något annat för att hitta på att du har ett förhållande i en låt, i din fiktiva värld som är så lol…

  Reply
 22. I´m so fucking cool that I don´t know my name.. on

  Skriva som Sandra, Tina, Julia mm När man heter något helt annat. Men tänk om någon för en sekund såg just dig för en annan person. Duger du verkligen inte som du är????? Är det så mkt du skäms för eller ni????? Alla dessa som ska spegla er, alla dessa… Visst har jag lekt med, men allt är bara larv. Ja, jag blir säkert snyggare om jag skriver med samma namn som en topmodell…. Åh, vad lycklig och gift jag kommer att bli. Eller om jag skriver som Julia eller Tina. Vad jag kommer att bli gift…. Om jag nu sätter ett schema för vilka namn jag ska skriva som. Hmmm… Vilka ska uppfylla mig och gå i mina skor så jag kan blogga som deras namn? Låt se? Jo, jag har ju alltid velat vara en sticka så jag kanske ska ringa någon förening fråga vem är bästa på att sticka, sen bloggar jag som den personen. OCH TROR MITT DUMMA NÖT ALLA BRYR SIG OM MITT NAMN… ELLER ATT DET SKA HJÄLPA MITT LIV. *smart*

  Reply
 23. I´m so fucking cool that I don´t know my name.. on

  Håller fortfarande med Sara! Tro nu inte att jag för en sekund förstår värdet i allt detta. Jag har en likadan kavaj som tre! Bra där! )

  Reply
 24. I´m so fucking cool that I don´t know my name.. on

  Håller fortfarande med Sara! Tro nu inte att jag för en sekund förstår värdet i allt detta. Jag har en likadan kavaj som tre! Bra där! )

  Reply
 25. M on

  Håller fortfarande med Sara! Tro nu inte att jag för en sekund förstår värdet i allt detta. Jag har en likadan kavaj som tre! Bra där! )

  Reply
 26. M on

  Håller fortfarande med Sara! Tro nu inte att jag för en sekund förstår värdet i allt detta…. Jag har en likadan kavaj som tre! Bra där! )

  Reply
 27. I´m som fucking cool that I don´t know my name....... on

  kontentan: vem fan orkar bryr sig som alla larviga namn som finns till endast för att en man plus två chicks har dålig självkänsla och gör allt för att jag istället ska må dåligt… tack det var snällt av er. Synd att ni mår så dåligt med er själva. Att ni har så mkt komplex, synd att ni inte vågar stå för dom personerna ni är. Synd att ni måste trycka ner andra för att må bra själv. Så jävla synd att jag slösat tid på er här i bloggen… på ingenting…. På tre larviga personen som är tre töntar som stör alla andra med maniskt skit och påhittat larv… Bahhhhh…. jag är så svartsjuk…. Bahhhhh jag måste synas i en mans låtar, bahhhhhh jag kan inte leva utan att få bekräftelse…. Åh titta på mig säg att jag är snygg… Jag gör allt för jävlas… Ert motto: I´M SO FUCKING COOL THAT I DON´T KNOW MY NAME = LAME

  tre personer med totalt avsaknad av ryggrad…

  Reply
 28. Olsson on

  Jag är en jäval tönt som är cp och borde bara hålla käft ta hand om mina barn hålla något på sin plats och sluta blogga, eller gå vidare med mitt liv. Hej destruktiv larvig person som tar sig själv på sååååååå jävla stort allvar. Många komplex = inte andras fel = skaffa en psykolog. Det är jag Olsson the man så att säga med larvig töntig brudar efter mig…. lol på mig!

  Reply
 29. Olsson Björn, Apa, mm on

  Jag är en jävla tönt som är cp och borde bara hålla käft ta hand om mina barn hålla något på sin plats och sluta blogga, eller gå vidare med mitt liv. Hej destruktiv larvig person som tar sig själv på sååååååå jävla stort allvar. Många komplex = inte andras fel = skaffa en psykolog. Det är jag Olsson the man så att säga med larviga töntiga brudar efter mig…. lol på mig!

  Reply
 30. siiimon on

  Vill inte vara negativ, men känns som din blogg börjar dö ut lite. Funderat på att lägga den på hyllan? kanske vore dax.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.