Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
23:01 | July 30, 2010

Månadens outfit.

Clothes

Nu är sommarens bästa månad juli över och den har varit fantastisk. Jag bestämde mig för ett par veckor sedan att jag skulle försöka bära shorts varje dag och det gick, med ett undantag från igår. Ni kan kolla in alla outfits HÄR! 

Vilken sommaroutfit tycker ni mest om? 1 – 17? Kommentera!

178 Responses to “Månadens outfit.”

 1. emma on

  det är så himlahimla svårt att bestämma EN om man är så sjukt galet snygg i allt. jag älskar verkligen alla outfits hur mycket som helts, din stil är gudomlig! finns ingen jag någonsin sett som klarar av att klä sig snyggt och avslappnat i värmen som du! men om jag måste välja (ååh detta är så svårt) 1,4, 5, 6, 8, 10, 16 och 17 är mina absoluta favoriter. ska man välja bara en blir det nog tian. den var gallant

  Reply
 2. sara on

  att välja en är fruktansvärt jobbigt, alla lika snygga! 2 svärmorsdröm! 4 galet snygg matchning! 11 sjukt vad bra du passar i beige! 17 enkelt men gud så snyggt!

  Reply
 3. Fanny on

  Asså vafan Andreas, de går för tusan inte att välja, du är så grymt snygg på alla bilder! Jag önskar dig alla lycka med alltig!

  Reply
 4. Anonymous on

  duvet. det är tråkigt som bara den att kommentera på en blogg som inte kommenterar tillbaka, förståeligt att du inte kan kommentera alla men skriv något på bloggen och säg att du uppskattar det eller vad som helst..

  Reply
 5. Sophie thunved on

  1,2,5 och 10 är riktiga “hej jag vill gifta mig med dig nu” resten är ok…okej vem försöker jag lura? Du är min McCdreamy Andreas!

  Reply
 6. Sandy on

  #7, för det är inte ofta an ser jeansvästar även fast dem är sjukt snygga och ger en en känsla av att man är sjukt tuff.

  Reply
 7. Emelie on

  Jag tyckkte 5:an var snyggast! Riktigt härlig bild också btw 🙂 Du skulle ha kommit på Tejp i Ö-vik, ett kristet läger med massa roliga grejer som volleyboll, vattenskidor m.m. Sjukt roligt! Ha de bra, kram!

  Reply
 8. Anne on

  Valget står for mig mellem nr. 3 og nr. 5, men så alligevel… nummer 3 vinder helt klart for mig 🙂
  Skulle hilse fra min bror og sige, at han synes, nummer 8 er snyg :b
  – håber du forstår dansk bare lidt :)..

  Anne

  Reply
 9. mari on

  wow, du var helt sinnsykt flink til å kle deg! håper jeg en dag våkner opp og er sammen med en gutt med like bra stil som deg 🙂 seriøst, sykt bra. også er du fin å se på.. 🙂

  16 var finest btw 😀

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.