Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
16:05 | November 27, 2016

LET’S TRY THIS

Uncategorized
img_1057.jpg img_1058.jpg

Genom mina 7 år i den här bloggen har jag nog aldrig skrivit ett inlägg om produkter jag använder o.s.v. Men sanning har varit att jag är sämst på skönhet. Rami och Julian skällde nästan ut mig… “Va, använder du inte ens en lotion på morgonen?” Nej, för jag vet inte vad jag ska använda. För någon vecka sen började jag då testa 5 produkter från Dermalogica. Jag rengör, skrubbar och återfuktar. Vem har jag blivit?! haha Ska bli kul och se hur jag mår av detta. Produkterna känns än så länge fantastiskt bra. Återkommer!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.