Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
22:12 | July 1, 2010

Iväg till Marstrand…

Today's outfit

Bilder från igårkväll.

 

Jag vaknade för tio minuter sedan och Mikael hämtar upp mig om fem minuter. Det är en lång dag på Marstrand som väntar och solen står redan högt på himlen. Det kommer bli en fin dag och bilder kommer sent inatt. Hoppas ni får en grym fredag!

 

13 Responses to “Iväg till Marstrand…”

 1. DreamingChange.bloggplatsen.se on

  Nånstans känner jag lite såhär att du behöver inte blogga mitt i natten, gå o lägg dig! Blogga när du kan & vill. Slit inte ut dig. Typ så känner jag nånstans. Hehe…..

  SVAR: haha, va skön du är! 🙂 Att blogga på natten är enklast på sommaren. Jag är borta hela dagarna, så när annars? haha

  Reply
 2. Fredrikolofsson.blogg.se on

  Har du gjort slingor i luggen eller är det solblekt?:)

  SVAR: Jag har inte verkligen inte gjort slingor. Solblekt? haha, det hade jag inte ens märkt själv.

  Reply
 3. Clara on

  Hejhej! Jag jobbar på Marstrand men kommer inte upp förräns imorgon, va tråkigt annars hade man kanske fått se dig. Hoppas iallafall att du får en grym dag, Kram

  SVAR: Jag kommer hänga på Marstrand mer i sommar. Imorgon ska jag ut till Marstrand igen. Säg hej! 🙂

  Reply
 4. DreamingChange.bloggplatsen.se on

  Godkväll. Kul att du svara=) Ok, hmmm, touché. Är det så tajt så blogga vår höst & vinter bara? Haha. Nä, men… =/
  Sov så gott! =)

  Reply
 5. Sofie on

  Av vem eller vad är det du får din inspiration ifrån både när det gäller mode och musik? Jag diggar din röst och stil otroligt mycket! Jag går själv på programmet mode och design och jag gillar verkligen mode och att designa egna kläder så jag skulle verkligen vara tacksam om du skulle svara på det här:)
  Ha det gött, puss!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.