Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
15:47 | September 29, 2010

Intervjuer, gala och mingel.

My life


Intervju med VR och prisutdelning. Här kan ni alltså se glimtar från själva galan.

 


Intervju med TV400.

 


Intervju med finest.

 

Hjälp vad mycket media det är just nu på bloggen, men det finns ju så mycket material och blogga om. Nu har det iallfall kommit upp ett gäng filmer på nätet från just Blog Awards. Ni hittar länkar genom att bara klicka på bilderna ovan. Innan jag går och lägger mig kommer dagens outfit upp.

9 Responses to “Intervjuer, gala och mingel.”

 1. ORIGINALET.BLOGG.SE on

  Jag hann ju aldrig gå fram och gratta dig personligen på blog awards! Snygg var du iallafall och hoppas du hade en bra kväll 🙂

  Reply
 2. Isabella - isaaabellaaaa.blogg on

  Hej Andreas.
  Du är sjuuuukt snygg!
  Bor du i Göteborg?
  Jag är helt säker på att jag såg dig i Tisdags, jag kom med min innabandyklubba ungefär vid Regnbågsgatan vis Älvstanden/Lunbystrand, jag tänkte gå fram, fast jag va inte säker på att det va du )

  Kram.

  SVAR: Tja! Jag bor i Kungälv, precis utanför Göteborg. Ja, jag var nog där efter idrotten. 🙂

  Reply
 3. Chloé on

  Heeeej Andreas, du är så sööt! Men måste fråga dig, hur kan du ALLTID se solbrun ut? hehe men seriöst vill oxå, solar du solarium, brun utan sol? Vad är din hemlighet? Puss!

  SVAR: haha! Ser jag så solbränd ut? Nej, inget solarium, inget brun utan sol. Jag är blek nu om man jämför med sommaren. Du skulle sett mig i juli. HHAHA!

  Reply
 4. Felizia on

  Jag är å glad för din skull att allt går så bra för dig Andreas :)! Glöm inte att ta vara på varje ögonblick, vilket jag inte tror att du gör! Nog med uppmuntring, eller.. Det var fult sagt, det var inte så jag menade. Men för jätte längesedan lade du upp ett inlägg hur det såg ut på din “undervåning”/rum, jag har letat mig fullständigt galen men hittar det verkligen inte. Skulle du kunna kommentera länken i min blogg eller något liknande :)? (feliziaeskilsson.blogg.se)
  Tack på förhand, kram!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.