Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
23:25 | October 31, 2010

Inte jätteseriös Maskerad/middag. haha!

My everyday life

Hej sommar!

Armemodet!?

 

 

 

 

Vi hade en planerad middag ikväll, som blev lite av en sista sekunds maskerad. Jag och Mikael hann inte fixa oss allt för mycket, så jag klädde mig i sommarkläder, blötte ner håret och kammade det bakåt, medans Mikael drog på sig badrocken och tofflorna. haha! Resten av våra polare hade seriösaste kostymerna. Jag brukar dock alltid köra fullt ut, så jag blev förlåten ikväll. haha! 

10 Responses to “Inte jätteseriös Maskerad/middag. haha!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.