Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
20:49 | December 27, 2011

Hemma hos mig.

My everyday life

 

 

I senaste Veckorevyn hittar ni ett reportage hemma hos mig. God fortsättning!

17 Responses to “Hemma hos mig.”

 1. Dixi Wonderland on

  Oj hade jag bott kvar i Västerlanda så hade vi inte bott så himla långt ifrån varandra. Har varit i Kungälv ett fåtal gånger och måste säga att de ser ut som en väldigt mysig stad. Kul att läsa lite mer personligt om dig 😛

  Reply
 2. Lisa on

  Har du iphone? I så fall, kan du inte inskaffa dig instagramkonto eller har du det endast för din nära och kära redan kanske? KRAM

  Reply
 3. Emelie on

  Du e så snygg, jag har tejpat upp alla bilder och reportage jag sett av dig på dörrren till mitt rum )
  nu får jag ett till att sätta där 😀
  TACK!! <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.