Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
20:44 | May 11, 2010

För 365 dagar sedan:

Concerts

Som ni vet bloggar jag om både mode och musik. Vad passar då perfekt om inte konsertbilder jag tagit? För exakt ett år sedan gjorde Beyoncé en bejublad konsert hemma i Göteborg och självklart stod jag längst fram. Det var en av de bästa, om inte den bästa konserten jag varit på. Här nedan hittar ni mina bilder som är tagna för 365 dagar sedan.

 

Är det några av er läsare som följt mig sedan jag startade bloggen för ca ett år sen?
 

43 Responses to “För 365 dagar sedan:”

 1. Sebastian on

  Yep ,here is one I already follow your blog since the beginning and I can still remember the pictures of the concert. Since that I am actually almost every day on your blog to inspire me from most of your great outfits.

  Reply
 2. MJ on

  Åh, jag var också på den konserten, GRYMT bra! Speciellt när hon flög precis över oss, hade ju varit en upplevelse om hon trillat ner i huvudet på oss, inte alla som har haft en Beyoncé på huvudet liksom 🙂

  Reply
 3. Anonymous on

  Japp, jag minns att det var häftigt att änligen se dig på tv när du var med i Idol. Synd att du inte ska söka igen men du har nästan kommit så långt med din musik att du inte behöver Idol längre för att få skivkontrakt. 🙂

  Reply
 4. isa on

  Haha såg dig på Liseberg för lite mer än ett år sedan och tyckte verkligen att du hade grym stil. Sedan såg jag att du hade en blogg och blev riktigt glad! Du har otrolig stilkänsla och skriver bra! kände för att sprida lite positiv energi haha! Ser jag dig på Liseberg nån mer gång går jag allt fram och hälsar!

  Reply
 5. Caroline on

  Jag var också på hennes konsert, fast i Stockholm. Hon var grym och kommer alltid att vara! Följt din blogg i kanske ett halvår, och längre kommer det bli.

  Reply
 6. Lizel on

  Var också på den konserten! Helt oförglömlig!
  Första gången jag va på en sån riktigt arena konsert! :O

  Jag har då följt din blogg ända sen vi träfffades första gången i nordstan 🙂 :$
  Hehe jag visste inte riktigt vem du var då bara att jag hade sett dig någonstans och hört dig sjunga 😛

  En sak till! Super bra blogg! 🙂

  Reply
 7. LISA on

  följt dig från dag tre. Ganska otroligt och coolt har det varit att få se dig växa eller vad man ska säga. Eftersom jag varit en sån trogen läsare så vore det ju inte mer än rätt att jag vann nå form av pris eller nått……vad sägs om en dejt?)

  Reply
 8. kajsa on

  jag har! tyckte faktiskt om din blogg mer i början, den kändes mer med personlig då. du hade en down period i slutet på den första och början på veckorevyn tycker jag, men de har du hämtat upp. Den är annorlunda nu än i början, men fortfarande myckte läsvärd, en av få bloggar jag verkligen följer. dock är jag säker på att du kommer få läsare hur du än gör din blogg, du har ett otroligt ansikte!

  Reply
 9. linda on

  jag har följt med sedan du startade blogga:)
  Din blogg har som ett visst charm och det är det som jag gillar:) Den har dock förändrats mycket från början. Det är inte samma personliga innehåll nu men jag checkar fortfarande in eftersom att jag har läst det personliga och har fått chansen till det 🙂 Din blogg är mycket läsvärd och omtyckt:) Har faktiskt tipsat om dig till kompisar och nu så läser de din blogg lika mycket som mig:)

  Reply
 10. laura.p on

  Jag har nästan samma bilder som du! Jag var på hennes konsert, precis intill Tina Knowles (mamma) i Madrid Spanien, och upptäckte sin blogg tre veckor sedan.. 🙁

  puss frän spanien!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.