Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
10:11 | February 10, 2013

First night with my friends.

My everyday life

Igår hade jag första riktiga kvällen med vänner. Ett test för att se hur mycket jag klarar och idag mår jag faktiskt inte så dåligt.

Yesterday I had my first real night with my friends. A test to se how much I can handle.

 

 

 

 

Jag fick en radiostyrd bil! They gave me a RC Car.

 

Vi spelade Crazy Taxi på iPhonen. We played Crazy Taxi on the iPhone.

 

Efter en hel vecka utan att träffa en enda människa var jag tvungen att tänja på gränserna igår. Jag var så glad att för en kväll känna sig som en riktig människa igen. Idag mår jag inte sämre än vanligt, så det är ett tecken på att det faktiskt går framåt! Äntligen!

 

After a whole week without seeing anyone I just had to meet my friends yesterday. I was  so happy to feel like a real person again. Today I don’t feel worse, which means that I’m getting better…

 

21 Responses to “First night with my friends.”

 1. Anonymous on

  Hej Andreas. Först vill jag bara säga att det låter helt fantastiskt att du är på bättringsvägen! Sen vill jag också tala om för dig att du är en otrolig förebild, och att du ger mig inspiration var eviga dag. Jag ser upp till dig som om du vore min storebror. Din sång är helt fantastisk och jag kan inte låta bli att le när jag ser dig. Du är så vacker. Av hela mitt hjärta önskar jag att du så fort som möjligt blir bra igen, och kan leva livet fullt ut. Du förtjänar det. Var stolt över dig själv, både för vad du presterar och för den du är.

  Reply
 2. Ine on

  Hei vakre, sterke deg!
  Så godt å se at du blir bedre –
  tenker du hadde godt av en kveld som i går 🙂
  Hvordan får du iPhonen koblet til TVen?
  Klem fra Norge <3

  Reply
 3. Matilda on

  Stora framsteg du gjort Andreas, följer dig varje dag och ända sedan du skrev att du skulle göra din operation så har man fått se att du har gjort stora och små framsteg. Måste varit underbart för dig att få hänga med dina vänner! Fortsätt krya på dig och glöm inte att du är sjukt stark och en underbar människa. Kramar, tänker på dig! <3

  Reply
 4. Laura on

  Det värmer mig att se dig glad och så kommer det att fortsätta!
  Det kommer bara bli bättre och bättre och du förtjänar allt som är bra för dig!
  Du är stark och klarar detta!
  Krya världens bästa! <3

  Reply
 5. Déjá Monét on

  Yayay! Haha looks like you were having a lot of fun with your friends. I am glad for this. And I really love the striped button down on you. Keep going! Xx, DMD

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.