Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
0:13 | January 29, 2017

ATT BLICKA TILLBAKA

Clothes
         

Att jag som 17-åring fick gå på Fashionweek i Stockholm betydde mycket. Det var nog en av de sammanhang som tog mig till den position jag har idag. När nu modeveckan börjar idag kommer jag njuta av visningar och mode på samma sätt, men den här gången på en plats där jag har så mycket vänner. För 7 år sedan var hela den här världen något helt nytt, men det stoppade inte mig från modejournalister som kollade snett och undrade vad den här lilla tonåringen gjorde på plats.

Idag blir jag nästan sentimental över tanken att jag i våras satt front row på Tommy Hilfiger på New York Fashion Week.  Heja fashion week!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.