Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
19:22 | January 23, 2013

ETT STEG I TAGET!

My everyday life,My heart surgery

 

 

 

Jag får ta ett steg i taget. Stegen är väldigt tunga men läkarna säger att det ändå har gått fort fram. I dag fick jag ta ambulansen från Sahlgrenska till Kungälvs sjukhus. Smärtorna och illamåendet är mer än vad jag klarar, men det som ändå håller mig uppe är att det jag klarat av inte kommer att behöva upprepas igen. Det var ju faktiskt bara en vecka sedan jag låg på operationsbordet.

 

36 Responses to “ETT STEG I TAGET!”

 1. Ida Pettersson on

  Usch och fy, jag har aldrig läst din blogg men gick in nu för att se hur det är med dig (sett via en annan blogg att du gjort operationen) och jag blir så illa till mods. Jag kan inte ens föreställa mig vilken smärta du har och hur mycket du kämpar! Jag hoppas så innerligt att du blir bättre snart och att du får leva ett långt och friskt liv. Du verkar vara en bra kille! Kämpa på.. Kramar.

  Reply
 2. Rebecca on

  Du är så stark Andreas, glad att allt gick så bra! Längtar tills du blir återställd igen och kan göra allt du vill göra. Kramkram!

  Reply
 3. Viktor on

  Hej Andreas! jag tycker din blogg i vanliga fall är bra, men det är något alldeles extra att du delar med dig av detta! all heder till dig! Jag hejar på dig!

  Reply
 4. Malin on

  Vissa kanske inte tycker detta är en passande kommentar, men seriöst hur kan du vara så snygg nu? Hade det vart jag, så skulle jag se mer död än levande ut..
  Men vilket fall, Andreas du är så sjukt bra. Glöm aldrig det! Förstår inte hur jobbigt detta är för dig, men tur att du är så stark och har så många runt om dig som bryr sig. Blir alltid bättre då!
  Kram, hoppas det bli ännu bättre snarast!

  Har blivit rörd av dina senaste blogginlägg, du har faktiskt fått mig att ändra vissa tankar. Tack för det! <3

  Reply
 5. Emelie on

  Du är grym, verkligen! Skulle aldrig klara någonting sånt själv.. Jag ber för att du inte ska behöva ha så ont längre, det känns hemskt att veta, krya på dig.Kram!

  Reply
 6. Ida on

  Fantastiskt stark är du, utan att vara det minsta initierad i hur då faktiskt mår…
  Sköt om dig och krya på dig, hoppas vi ses på way out west i sommar!

  Reply
 7. Matilda on

  Krya på dig Andreas! Ta en dag i taget, snart är du på fötter igen och kommer må toppen. Det är jag säker på, jag tror på dig. Många kramar till dig.

  Reply
 8. sara on

  sitter och lipar ikapp med dina ord. det bästa med allt är att du vågar, eller ens vill ge ut detta officiellt. men det är så stor del av ditt liv så de förstår jag. själv har jag haft cancer, och det måste nog bli bland de största, oroligaste, jobbigaste och mest givande jag varit med om. jag vet att du är en av dessa personer som kan klara av det du gör. jag fick höra av mina släktingar att det var “tur att just jag drabbades” för att de visste att jag skulle klara av det. precis så tänker jag om dig med. vi tror på dig, vi vet att det kommer bli bra. du kommer vara så otrligt stark som människa när du repat dig, din familj kommer vara finast ever och du uppskattar allt så otroligt mycket. tack för att du delar med dig av din berättelse, jag och säkert många andra känner oss hedrade över att få vara med. ta hand om dig, och ta hand om dina nära. kram!

  Reply
 9. Sara on

  Åh, tycker så synd om dig. Men vet du vad jag vet? Att du kommer klara detta galant, för du är stark och kämpar för det du vill.
  Tänker på dig, fina du.
  PS. Du ser snygg ut i mustasch!

  Reply
 10. Elisabeth on

  Är ledsen att du har så ont och mår så dåligt. Fortsätter be att smärtan ska ge vika och att du ska bli bra igen! Kämpa på Andreas – du kommer komma igenom det! Ditt mod, din styrka och din kämparglöd kan hjälpa andra att orka ta sig igenom tuffa utmaningar i sitt eget liv. Du är en förebild!

  Krya på dig! Fortsätt kämpa! Kram

  Reply
 11. Cecilia on

  Det gör så ont i hjärtat att höra att du har så ont. Men du är så stark och du kommer fixa det! Krya på dig!

  Tusen bamsekramar!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.