Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
19:23 | December 27, 2010

En liten bloppis…

Clothes

 

Nu har jag slängt upp ett par plagg i min bloppis. Ni hittar ett par solglasögon från Lanvin <3 H&M, en dunjacka, handskar och en kavaj. Kolla in den HÄR!

 

Kavajen är lite för stor för mig, jag fick nya handskar i julklapp och så har jag redan två Lanvin brillor här hemma. (Jag måste ha en extra om jag krossar. haha! ) Därför slänger jag upp en liten bloppis.

37 Responses to “En liten bloppis…”

 1. Madde on

  80-tals kavaj och handskar.. Kunde du inte bättre??? Lanvin den kollektionen förstod jag aldrig poängen med. Jag tycker du börjar bli rätt fånig Andreas. Haha!

  Reply
 2. Inspirerad Kille on

  Hey !
  Martin och madde ! Jag brukar aldrig lägga mig i människors åsikter men snälla dra något gammalt över er ! Ingen tvingar er att läsa denna blogg , sluta gör så att människor som är normala behöver skämmas ÅT er. Ni skämmer verkligen ut er själva.

  God fortsättning Andreas tack för den inspirationskällan du e !

  Reply
 3. Man på 33 år som jämför barn... on

  med kläder tydligen… *frisk* Jag förstår inte så mycket jag. Själen är något man har inom sig sa någon nyss. Jaha, det är inte ens saker man köper och konsumerar. Det är inte barn. ett hus eller en plånbok? Det är tydligen hur du agerar mot andra människor i livet. Detta med samvete och att göra rätt för sig i livet.. Stolthet, moral och värderingar finns det något som heter tydligen. Det finns inte jag…
  Inspirerad Kille vad är du så sur för? Det verkar som att du har missförstått något..

  Ps: Jag tar inte alls mig själv på för stort allvar annars… ds

  Reply
 4. Martina on

  Vad kallar du det klädesplagget som kommer i mars, från Carin Westers kollektion? Du som lever genom kläder.. 🙂 Hehe! Ville bara fråga en klok kille på 17 år som har koll på detta!

  Reply
 5. KindbladarN on

  Tjo Andreas! 🙂

  Jag har själv en sådan jacka från AH som du har i bloppisen, den är verkligen underbara, men varför säljer du egentligen din ? 🙂

  Reply
 6. rebecka on

  Men åh… klockan är kvart över ett och jag är vaken väntandes på ett nytt inlägg, men du har fortfarande inte skrivit något 🙁

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.