Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
23:43 | August 27, 2010

En härlig kväll!

My everyday life

Efter att regnet öst ner i Göteborg blev kvällen riktigt härlig.  Vi hade det jättebra och myste runt i Göteborg. Första svängen blev till Lisberg.

Rasmus Seebach! Grym live!

 Kolla in Fridas blogg här!

Sedan tog vi oss till Avenyn för att hitta ett fik att sätta oss på.

Jag träffade på så otroligt många läsare ikväll! Ni är ju så grymma! Tack för att ni kommer fram!

 

Det blev en matmuffin och kladdkaka, många skratt och en skön stund med mina vänner innan jag begav mig hem.

14 Responses to “En härlig kväll!”

 1. Lizel on

  Hehe verkade som många kom fram till dig igår 🙂
  Nice )
  Hehe och jag va en av de 😛
  Men jag glömde säga en sak! 🙁
  Skulle hälsa från min kompis Cecilia du vet hon som gav det dära collage till dig på rix…!
  Det bara försvann… glömde av det totalt…. 🙁

  Men jag hälsar nu!
  Från Cecilia till dig )

  SVAR: Hälsa tillbaka!

  Reply
 2. simon on

  tja, vi träffa dig utanför liseberg o tog ett gäng bilder med dig ! skulle vart svin värt om du kan skicka dom till min mail….kropps_[email protected] gillar din blogg starkt.. vi var en kille(jag) med röd tröja enm tjej med rosa tröja o en kille med randig tröja.. typ den bilden om du kommer ihåg ! peace, god bless you 😀

  SVAR: Jag har skickat bilderna! 🙂

  Reply
 3. sanna boström on

  haha det va jag som tog bilden högst upp på er! 😀
  för du bad ju mig att ta kort, if you remember?
  du är iallafall bäst, kram ♥

  SVAR: Jag kommer ihåg! Tack för hjälpen!

  Reply
 4. Frida (fyndigt) on

  Skicka bilderna? 🙂 Haha förlåt att jag tjatar så himla mycket men din kamera är grym & jag behöver bloggmaterial! krambanan!

  SVAR: haha, bilderna är skickade!

  Reply
 5. hanna on

  hejsan, en kille nedanför som kallar sig simon har kommenterat om några bilder du tog med oss utanför liseberg, jag är tjejen han skrev om och jag undrar om du kunde ta och skicka dom bilderna till min mail [email protected] också? vore väldigt schysst 🙂 älskar din blogg, snyggaste bloggaren helt klart! 🙂

  Reply
 6. william löthman on

  hej ! jag har ett tips om killen till vänster om andreas på “idol bilden” han heter carl lindberg och är singel.

  Reply
 7. Ylva on

  haha jag var jättepinsam när jag sprang fram och drog i dig och skrek att du var så jävla snygg! det är sant men förlåt för det haha! 😀

  Reply
 8. simon on

  du har säkert mkt o stå i som är en så värd bloggare… men du sa att du skicka bilderna till min mail vilket du inte gjorde…. fortfarande samma simon som nedanför.. jag är feta fanet av dig o vill mer än gärna ha dom bilderna.. ta hand om dig! )

  Reply
 9. Anonymous on

  Jobbar killen som är snaggad i 3 affären på Frölunda Torg? 🙂 Ps. Vi fyller år samma datum 17/2 is the shit! )

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.