Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
21:57 | March 31, 2016

DO YOU WANNA BUY MY APARTMENT?

Okategoriserade
2

Vill du köpa min fantastiska 1,5a i Stockholm? Jag bor i ett gårdshus från 1879 och med den sjuka takhöjden på nästan 4 meter är detta den ultimata lägenheten. Detta har varit min första egna lägenhet och jag har skapat så många minnen här. För mig har mitt hem varit en central plats för att umgås. Jag har vänner över nästan varje dag. Middagar, spelkvällar eller så råkar någon bara springa förbi. Det älskar jag med att bo i city. Detta är den perfekta ettan att umgås i. Tacksam för min tid här och peppad på att någon av er där ute kommer få fortsätta skapa minnen på Engelbrektsgatan 14. Kolla in den HÄR.

I’m selling my amazing apartment in Stockholm! Check it out HERE!

2 Responses to “DO YOU WANNA BUY MY APARTMENT?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.