Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
21:59 | July 4, 2010

Det visste du inte om mig.

My heart surgery

Jag vill att ni ska lära känna mig ännu bättre, så nu ska jag börja berätta tio saker som ni troligtvis inte vet om mig. De resterande nio punkterna kommer de närmaste veckorna.

 

1. Jag har opererat mitt hjärta.

 

När jag föddes hade jag ett allvarligt hjärtfel. Den stora kroppspulsådern och lungpulsådern hade bytt plats. Dessutom hade jag hål mellan kamrar och förmak. Operationen var nästan lika svår som att byta ett hjärta och det tog ca sju timmar att operera. De var tvunga att kapa kärlen och sätta dom på rätt plats, dessutom skulle små kranskärl sys fast på rätt ställe och hålen skulle täppas igen. Det hela gick trots allt otroligt bra och sen dess har jag aldrig haft något problem med hjärtat.

 

Jag efter operationen.

26 Responses to “Det visste du inte om mig.”

 1. svenja on

  i’m from germany and i had the very same bedsheets when i was young. how cool is that! 🙂
  excited about the other nine facts!

  Reply
 2. Bo on

  Så otroligt söt! Så jättebra att hjärtat fungerar fint i dag. Allt gott till Dig. Stor Kram Andreas – sov gott

  Reply
 3. O on

  Andreas, I think it is truly amazing and very open-minded from you to open yourself like that infront of your blog readers, all I can tell you is that you are nothing else than an inspiration, or how I could say it in french, un modèle à suivre autant à l’extérieur qu’à l’intérieur.

  Reply
 4. Natasha Janelle on

  wow. thank the Lord you got by it. He always has big plans for us all. I’m glad you shared this 🙂

  Reply
 5. Anonymous on

  Wow, I know there will be alot of people who are so grateful you survived this. And Im sure heaps of people agree, how lucky we are for you to tell us these things. All the best 🙂

  Reply
 6. Anonymous on

  vilken tur att det gick bra. tacka gud för det 🙂 den här idén med att lära känna dig bättre på det här viset gillar jag! jag vill veta mer om din kristna tro! jag är själv kristen

  Reply
 7. Anonymous on

  Shit. Det e verkligen helt fantastiskt vad läkarna kan göra nu och även då! Helt fantastiskt. Tänk så litet hjärta en bebbe har! Måste vart alldeles ofattbart hemskt för dina päron! =( Hoppas din syrra klarade sig från liknande problem. Skönt att allt gick bra!!! =)

  Reply
 8. Regine - www.midtchill.blogg.no on

  Hørtes ikke så bra ut.. Lillebroren min var også født med hjertefeil, hans slo dobbelt så fort som det det egentlig skal, så det var ikke like ille som deg. Bra det ordnet seg!

  Reply
 9. Sanne - ung sthlms mamma on

  Vad härligt att se att du mår så bra nu!

  Min son föddes med liknande hjärtfel så vi var ner till Lund för några månader sedan och där fick han opereras.
  Tycker det är skönt att se andra som haft medfött hjärtfel som mår bra så långt efter! 🙂

  Reply
 10. Amanda on

  Har aldrig varit in på din blogg, såg att paow länkade dig och jag har hört talas om dig. Riktigt bra blogg tycker jag!!
  Jag föddes också med ett hjärtfel, jag hade hål i kamrar och höger förmak. Men mitt ärr slutar precis ovanför naveln, tyckte ditt såg väldigt kort ut.
  Ha en bra dag!!

  Reply
 11. klaudiaaa on

  gör ju ont i hjärtat när man läser texten och sedan ser bilden, oh, stackars liten.
  usch, jag är så himla känslig!

  Reply
 12. Therese on

  Usch, jag kan inte ens tänka mig hur rädda dina föräldrar måste ha varit. Jag är glad att det gick bra och att du inte lider av något efter det nu!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.