Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
15:56 | January 4, 2013

“Det här ser jag fram emot när jag blir frisk”

My everyday life,My heart surgery

 

Att behöva göra den här operationen har ju på ett eller annat sätt fått mitt liv att stanna upp. Jag har fått ställa in allt från resor, jobb, möten, nöjen och modeveckor i städer jag aldrig varit i. Jag har även den senaste veckan inte fått träffa några vänner alls p.g.a smittfaktorn. Dock kan jag i allt detta blicka framåt och jag är mer taggad än någonsin. Jag längtar till den dag då jag är helt återställd. Jag har så mycket inspiration och känner så mycket glädje inför 2013. Detta “borde” vara perioden i mitt liv då jag är som mest förvirrad. Självklart är det mycket som blivit tvärt emot vad jag hade förväntat mig och nu stannar livet upp ännu en gång. Dock kan jag ärligt säga att jag är så lugn, glad och peppad inför framtiden.

 

Under året hoppas jag att jag ÄNTLIGEN kommer få visa något av den musik jag jobbat med i snart två år. Musiken tar tid, speciellt med dom personer jag jobbar med. Man kan bli lite frustrerad då och då, men det är det värt! Jag har utvecklats så mycket som artist och låtskrivare och efter dessa år vet jag verkligen vad det är jag vill göra. Väntan har varit tuff, men jag kan ändå vara tacksam över att saker tagit tid. Jag har fått börja lära känna en väldigt speciell branch där man inte kan ta något för givet. När ni om förhoppningsvis några månader får höra första singeln från mitt debutalbum kan det på grund av väntan vara något jag står för till 100%. Jag har utvecklats så mycket som människa de senaste åren och hade helt andra tankar om mitt musikprojekt då än vad det nu kan eskalera i. Det känns bra att jag vet hur min debut singel ska låta INNAN den släppts än att jag ångrar mig EFTERÅT. Jag är så taggad! Även om inte mina drömmar skulle gå i upplevelse känner jag mig trygg. Framtiden är ljus!

 

Under 2013 drömmer jag om:

 1. • Att släppa musik. (Drömmen är att några av mina egna låtar finns på albumet.)
 2. • Utveckla bloggen. (Jag har så mycket tankar och inspiration för 2013.)

• Starta ett modeprojekt. (Det är dags för något mer inom mode.)

• Flytta. (En period någon annanstans eller till ett nytt ställe i Göteborg.)

• Göra ännu mer TV. (Att jobba med Modelljakten tillsammans med Kenza var bland det roligaste jag gjort.)

 

This should be the time in life when I feel completely lost, but that’s not the truth. I feel so safe, happy and excited for the future.

I hope 2013 is the year when I’m finally ready to release the first single from my debut album, I would love to move or work with something new in fashion. Even if my dreams for 2013 wouldn’t come true I would feel calm anyway. If that’s the case I know there’s something else for me. The best is yet to come!


My dreams for 2013:

 

 1. Release my music.
 2. • Develope the blog.

• Start a fashion project.

• Move somewhere else for a period or to another place in Gothenburg.

• Do more TV.

21 Responses to ““Det här ser jag fram emot när jag blir frisk””

 1. Emelie on

  Hoppas alla dina drömmar går i uppfyllelse. Kan du lova att du skriver någonstans så fort du känner att du kan efter operationen, så vi vet att allt gick bra 🙂 Kram!

  Reply
 2. Klara Högberg on

  All lycka till Andreas! tänker på dig och hoppas det går jättebra! lyssnar på dig när du sjunger idag och tänker på dig extra mycket. Stor kram till dig från Klara! 🙂

  Reply
 3. Evelyn on

  Åh hoppas verkligen att dina drömmar går i uppfyllelse!! Är grymt pepp på att höra mer musik från dig!! Tänker på dig nu hela tiden tills du är återställd, lycka till! :))

  Reply
 4. Sara & Emma on

  Hej! Jag och min kompis Sara har precis sett ett klipp när du sjunger ifrån modelljakten som spelades in förra året och vi undrar om du kanske kan lägga ut en cover på någon låt som du gillar?! 😀 KRAM från en av dina mest trogna läsare!!!!

  Reply
 5. Sofia Ström on

  Underbart! Och dina drömmar ska gå i uppfyllelse! Så är det bara! Imorgon kommer jag att be för dig extra extra mycket! Skönt att få vila i Guds hand! Se nu till att bli helt frisk!

  Kram Sofia

  Reply
 6. Kristina on

  Jag har läst din blogg ett tag nu, men det med hjärtat hade jag ingen aning om. Går bibelskolan nu i uppsala och vill bara säga att jag ska be för dig.

  Det finns en anledning till allt, du verkar vara en stark kille med en bra inställning!

  Min policy:
  Allt förmår jag i honom som ger mig kraft tror det är fil 3:14

  //Bless

  Reply
 7. Louise on

  Din öppenhet kring det här är helt fantastisk! Du är en underbar förebild! Kommer tänka på dig imorgon och ser sen framemot att följa ditt 2013!

  Reply
 8. Cathrin on

  Hoppas att allt ska gå bra imorgon och att du ska bli återställd så snabbt som möjligt!

  Ser grymt mycket fram emot ditt debutalbum! Sedan jag hörde dig sjunga första gången så har jag väntat på att du ska släppa musik för du är otroligt duktig:)

  /Cathrin

  Reply
 9. CG on

  Hoppas verkligen att det går bra, och att du uppfyller dessa drömmar, det är alltid läskigt med operation, men jag vet att allt kommer gå bra.

  tjacg.blogg.se

  Reply
 10. JjoZe on

  Du är en så enormt stor förebild för mig! Jag kan knappt vänta på att få se dig uppfylla dina drömmar!
  Du är alltid så positiv och motiverad och de gör mig alltid så glad när jag läser din blogg!
  Du är en stor stor insperation för mig och många andra! Jag är glad att det finns mämniskor som du<3

  Ha det bäst!<3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.