Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
21:05 | June 29, 2010

Bort med långbyxorna ett tag!?

Clothes

 Jag har en låda här hemma där mina aktuella brallor ligger. haha… Alltså byxorna som jag vill bära den närmaste tiden. Just nu är lådan bara fylld med shorts, så har ställt in mig på att juli kommer bli en månad då shorts kan bäras varje dag. Vi får hoppas på det!

5 Responses to “Bort med långbyxorna ett tag!?”

  1. Anonymous on

    skaru te hönö iår? lär bli årets kalas! )

    SVAR: Jag har bara varit på hönö en kväll förra året, men eftersom jag bor så nära, så drar jag nog dit i år.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.