Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
21:09 | October 27, 2010

Att mixa och matcha.

Today's outfit

 

 

 

 

 

 

Baseballjacka . Tommy Hilfiger
Stickat . Second hand
Skjorta . Second hand
T-shirt . Whyred
Jeans . Levi’s
Kängor . H&M

18 Responses to “Att mixa och matcha.”

 1. Rm on

  haha, jag har typ blivit beroende av dina “nattinlägg”. Det är nästan som en rutin för mig att kika in på din blogg var femte minut efter klockan 12 !

  Du ser lika fin ut som alltid såklart, gillar hur du matchar skjortan med den stickade tröjan =)

  Reply
 2. Lina Lundstedt on

  Vad säger du om jag säger att jag kommer göra allt för att fjäska för dig som en tönt… För att få din uppmärksamhet utan anledning.

  Reply
 3. Sara on

  Du har en himla underbar stil. Matchar i princip allt jag gillar att se på er vackra killar. Minst sagt, riktigt bra gjort! Är så EXTREMT trött på tjejbloggar jag läser, för så många har nästan exakt samma stil. Sådär stilrent, enkla plagg med innovativa skärningar och mestadels enfärgat till ett par höga klackar. Som sagt, jätte fint, men börjar kännas lite tråkigt. Klickar mig in på din blogg och vet att du kommer att visa något nytt, varje gång. Önskar att det fanns någon kvinnlig motsvarighet till dig, vars blogg jag kunde följa till tusen. Det är så enkelt för mig som tjej att veta vad jag gillar att se på killar. Jag älskar att du matchar ‘finkläder’ med en mer soft stil. Snälla jag ber dig, snällt, att antingen tipsa mig om tjejbloggar med skitsnygga kläder eller att du, som har urbra smak, kan visa eller berätta vad som är skitsnyggt att se tjejer bära och matcha. Just nu.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.