Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
22:29 | March 31, 2013

Årets första dopp!

My everyday life

 

 

 

 

 
Den här påsken är helt fantastisk! Igår blev det årets första dopp! Det låter som ett Aprilskämt, men nej mina vänner tog faktiskt ett dopp, medans jag såg på… Jag får inte utsätta mig själv för stora temperaturskillnader än! Jag intalar mig själv att jag hade hoppat i om jag kunnat, även om det flöt förbi isflak.
 
I’m having the most amazing easter. Me and my friends did spend an hour at the ocean. It looks like pictures from the summer, but no It’s still winter in Sweden. haha…

7 Responses to “Årets första dopp!”

  1. Annie on

    Jag beundrar dig för du tagit dig tillbaka så bra från din operation. Undrar lite hur ditt tänk går för att du ska ta dig tillbaka så fort och bra som möjligt, allt tar ju den tid det tar men jag fick reda på att jag kunde vart sjuk, fick då panik eftersom det isåfall var väldigt allvarligt, och trodde det var mina sista timmar i livet, vilket sedan visade sig att det inte var, för provsvaren var bra. MEN…. nu, några veckor vågar jag ingenting. All fokus ligger i kroppsdelen där jag har haft ont, och har jag inte ont där så luras min kropp att jag har det för att jg känner efter för mycket. Så….. Hur tänker du? Vill lägga fokus på annat, på livet

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.