Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
15:32 | June 28, 2010

Årets första dopp.

My everyday life

 Är det inte sent att ta årets första dopp i slutet av juni? Det tycker jag som annars brukar bada mycket tidigare. Dagen på stranden var iallafall härligt avkopplande och nu ska jag in i duschen och sedan iväg till stan. Ha en bra kväll!

9 Responses to “Årets första dopp.”

 1. Denise on

  Jag tycker också att det är sent… Förra året invigde jag havet redan i februari, och i år har jag inte ens känt på vattnet än…

  Reply
 2. Anonymous on

  Skäms lite för att säga att jag inte har badat än… Hade ju premiärdoppet 5 mars förra året! Inte bra…

  Reply
 3. Melanie on

  Alltså, jag har inte badat än! Och jag planerar inte heller att göra det på ett tag heller så.. 🙂 Härliga bilder!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.