Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
22:54 | September 16, 2013

Another day in London.

My everyday life
d3 d1 d2 d4 d5 d6 d7 d8 d9 d10 d12 d15 d16

d17Hade en riktigt härlig dag i “The Apartment” på modeveckan här i London. Jag träffade massa coola människor och drog på ett par visningar. Den här stan är fantastisk! Jag njuter verkligen av tiden här!

Had such an amazing day in “The Apartment” on London Fashion Week. I met a lot of cool people and went to a few shows… I really enjoy my time here!

3 Responses to “Another day in London.”

 1. Hemligt on

  Åååhhh älskar dina skor! Så Royal! Älskar killar som har loafers. Lite chuck bass style.
  När kommer du hem? Du anaaaar inte hur uttråkad jag e här i Gbg 🙁
  Jag e medveten om att jag konverserar med mig själv.

  Mvh/ blåögd brunett

  Reply
 2. Johanna on

  Alltså ååååh. Lyssnade lite på podden med Victoria Törnegren och fristössnacket. Fritös är väl inte så konstigt? Haha med andra ord: fritös har alltid funnits hemma hos mig också! 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.