Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
20:52 | February 17, 2013

Aldrig mer tonåring.

My everyday life

 

 

 

 

 

 

Jag har haft en lugn, men härlig födelsedag. Flera gånger under dagen kunde jag stanna upp och tänka “Wow, jag lever och får fira min 20-års dag”. Det blev en riktigt bra kväll med släkt, en lunch med min härliga vän Angelica och en morgon med familj och tårta.

 

My blog in English.

17 Responses to “Aldrig mer tonåring.”

 1. Evelyn Wendelius on

  Gu va härligt att du blev bra till din födelsedag, kunde ju inte blivit bättre!! Nu blev jag också väldigt sugen på den där tårtan! Ha det bäst nu som vuxen!! :)))

  Reply
 2. Gabriella on

  Grattis till 20! (om än i efterskott )) Läser du dina mail och svarar på frågor du får per mail? Tack för en fantastisk blogg och fortsätt kämpa på som du gör för det är verkligen inspirerande, stor kram

  Reply
 3. Andrea on

  Grattis på 20-års dagen! Du har alltid varit stark under resan som gått och du blev nog starkare efter! Nu när du är 20- aldrig mer tonåring, öppnas andra dörrar. Du är liksom mer vuxen ) ha nu en toppen dag med nära och kära! Puss! <3

  Reply
 4. Thomas on

  Vad roligt att din speciella dag blev så bra, det glädjer mig. Jag är väldigt nyfiken och undrar vad du fick för något, vad ligger i de vackra presenterna ?

  Reply
 5. Linnea on

  Oj shit, jag är också 93a men jag trodde verkligen att du var minst 3 år äldre haha.. Läser inte din blogg annars men kom in här nu och blev minst sagt överraskad! Grattis i efterskott!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.