Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
17:48 | February 5, 2013

A Night At The Hospital.

My everyday life,My heart surgery

 

 

De senaste dagarna har jag mått lite sämre. Jag har velat mer än jag klarat av. Jag har bland annat träffat vänner, något som jag nu märkt är för jobbigt för mig. Tänk att det ska vara ett problem? Det är också en svår gräns mellan att träna och vila. När gör man för lite och när tar man i för mycket? Nu blir det lite som att gå tillbaka ett par steg, men jag hoppas att jag snart tar ett ännu större kliv framåt.

 

I’ve been feeling a bit worse the recent days. I’ve wanted to do more than my body can handle. Now I have to be a bit more careful.

 

 

20 Responses to “A Night At The Hospital.”

 1. Erika on

  Du ska bara veta hur många vi är som tänker på dig, och önskar krya på dig i MASSOR! Kan inte ens tänka mig hur smärtsamt och jobbigt det du går igenom är, och att du såklart vill tillbaka till att leva som vanligt. Men nu är det du som är viktigast no mather what, så ta vara på dig själv och vila ordentligt.
  Du är en stark och fantastisk människa Andreas! STOR krya på dig-kram <3

  Reply
 2. Emelie on

  Det är sant. Tänk dig livet som en pilbåge, när du dras tillbaka är det för att du snart ska flyga långt framåt 🙂 (haha, värsta citatet där, det låter bättre på engelska )) Krya på dig! Kram

  Reply
 3. Sandra on

  Jag delar din smärta…kan inte heller träffa vänner så ofta. Blir för trött. Det är tråkigt men ger mer utrymme för andlig läsning och Gud. Se till o använd tiden till att stärka dig på alla sätt som du bara kan komma på.
  Jag tänker på dig och önskar att du ska krya på dig. Sköt om dig. Kramar

  Reply
 4. Filippa on

  Fortsätt kämpa på Andreas! Du är grym.
  Läs gärna Jeremia 29:11 och Jesaja 41:10. Det kan vara väldigt uppmuntrande. KRAM

  Reply
 5. sarah chang on

  Be strong Aandreas !!!! You can do it!!!! because you are a fighter. 🙂 i discovered you years ago on kenzas site and i adore your sunshine smile and your endless energy. i don’t know you. But i can feel your pains… when i see your wound on your chest. :(( Myself had 2 surgery in the past some years ago one on my stomach and another one on my left lung lower low. no worries, i still alive 🙂 so you can do it too!!! stay strong and keep your endless energy going like the energizer bunny. 🙂 I don’t usually post comment. but i wanted send you my best wishes & loving to you and your family. Big hug from NYC. Get well soon!!!!

  Reply
 6. yessica Ewertsson on

  Jag sitter just nu i skolan och läser alla de inlägg före under och efter din hjärtoperation. Du är så otroligt stark Andreas. Sluta aldrig att kämpa.

  Reply
 7. wendy on

  Hej, jag ville bara säga att jag tycker det är jätte bra att du skriver öppet om allt det här som hänt dig. Att en människa vågar berätta sånt här tycker jag är anmärkningsvärt. Jag tror det gör det lättare för dig att kämpa och gå framåt! Du verkar va en sån himla fin kille.
  Min storebror hade också hjärtfel, men det var för många år sedan och då hade man inte lika mycket kunskaper om sånt här. Jag blev faktiskt lite chockad när jag såg dina inlägg på din blogg. Jag önskar dig all lycka! och så skickar jag massa fina kramar till dig!

  Reply
 8. Ananda on

  Krya på dig! Hoppas verkligen du blir bättre! massa styrke kramar från mig! Du är så otroligt stark, du kan klara detta!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.