Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
11:22 | January 20, 2013

a few minutes after the heart surgery…

My heart surgery,My life

VARNING FÖR LITE OTÄCKA BILDER.

 

 

 

 

 

 

Hej! Det känns så underligt att se dessa bilder på sig själv och förstå att det bara var timmar sen jag var där. Min smärtgräns har helt klart höjts efter dessa dagar och det som jag förut trodde var den värsta smärtan (att få en boll mellan benen), har glidit ner till en 7/10 på skalan. Jag har under dessa dagar fått fått uppleva 10/10. Att få sitta och blogga med en smärtgräns på 3/10 är helt fantastiskt! Dock går det hela tiden upp och ner. Jag bloggar mer när jag kan och orkar! Vi hörs! TACK för ert stöd. Ord är ju det enda som når mig just nu. Tack! /Andreas

 

Hey! You wouldn’t belive that this was me just a few hours ago. My pain thresold has absolutely grown bigger. I thought the worst pain ever was to get a tennis ball between the leg,s but that’s only a 7 //10. I just had to experience REAL PAIN 10/10. To just be at the computer an blog with the pain threshold at 3/10 is amazing. I’ll blog again when I have the strength. Talk to you soon! /Andreas

84 Responses to “a few minutes after the heart surgery…”

 1. @marthe_hoeel on

  ønsker deg en god bedring, stå på videre!! du er min helt, andreas 🙂 håper du kommer deg raskt tilbake til normalen. gleder meg til å se mange nydelige bilder av deg i fremtiden, du er så kjekk!!! <3 du er drømmemannen min
  hadde satt utrolig mye pris på om du hadde fulgt meg på twitter @marthe_hoeel 🙂

  Reply
 2. Johanna on

  Hej Andreas! Vad skönt att operationen gick så bra!! Jag förstår hur jobbigt det måste vara för dig, din familj och vänner. För jag vet hur det känns! Har precis haft en vän som också legat på sjukhus för problem med hennes hjärta.. Men som tur är allt bra nu! Det är en jobbig period men du och din familj kommer ta er igenom den. För man säger ju “What doesn’t kill you makes you stronger”. Och det är faktiskt sant! För det kommer verkligen stärka dig som person! Så krya på dig nu och hoppas allt går bra! 🙂 / Johanna

  Reply
 3. Evelyn on

  Gu va härligt att du mår bättre nu!! Jag var nere i Götet i helgen och vi la ner lite choklad (din favorit) i brevlådan uppe vid TIVA! Hoppas att du fått det och att de ökar din läkningsprocess lite!! Kramar :)))

  Reply
 4. S Wijk Dubai on

  Wow, jag tror jag först nu börjar förstå hur pass stor operationen egentligen var! Svårt att föreställa sig innan. Men oj alltså, svårt att fatta! Ber för att smärtan bara ska gå neråt och strunta i att gå uppåt! Stay strong! 🙂

  Reply
 5. Alice Marin on

  hej! hoppas att allt fortsätter att gå bra så som det har hittills , jag tror att om du har klarat detta så klarar du allt! Kram

  Reply
 6. Anja Johansson/tidaholm on

  Fantastiskt vad vården kan och fantastiskt vad stark en människa är som klarar en sån behandling! Imponerande! Kämpa på, tänker på och ber för Dig och familjen 🙂

  Reply
 7. StoraStyggaVargen on

  Jag har faktiskt större skärmar än dig, dock har du något fler och förresten så borde man kunna bunta ihop sladdarna bättre – super svårt att städa när det är så rörigt:)

  Reply
 8. Martina on

  Jag har aldrig varit inne på din blogg förut men vilken tid passar bättre om inte nu? Först måste jag säga: WOW! Tänk att vården har kommit så här långt, det är sjukt. Men så jäkla bra. Sedan så: Kämpa på! Skänker dig många tankar! All lycka till med att komma tillbaka till vardagen!

  Reply
 9. Emelie on

  Åh vad skönt att du känner dig så pigg att du orkar skriva 😀 Vill bara träffa dig och ge dig en jättestor kram. Du är så otroligt stark som tog dig igenom den här operationen och jag är jätteglad att allt gick bra 😀 Kram!!

  Reply
 10. matilda on

  Varmt välkommen underbara Andreas! så skönt att höra att du orkat skriva lite själv på bloggen, men självklart respekterar man hur du fortfarande mår. Jag hoppas verkligen du blir mycket bättre snart och kommer igång som vanligt. kramar

  Reply
 11. Ingegerd on

  Vid ett studiebesök på TIVA var jag med en hel dag och följde en patient som gjort en klaffoperation och nåt mer med kranskärlen.Det är facinerande att det finns så avancerad vård,och att människan klarar av att gå igenom den behandlingen.Tänkt mycket på dig .Hoppas att rehabiliteringen går bra,och du slipper smärtor.Kram Ingegerd

  Reply
 12. Rasmus on

  Du är bäst Andreas! Dom på Sahlgrenska är bäst (vet av egna erfarenheter)! Ta hand om dig så du kan fortsätta uppnå dina mål. Kram!!

  Reply
 13. Glenn Henriksen on

  Hei Andreas!

  Så godt å høre at operasjonen gikk bra!
  Ønsker deg god bedring og masse lykke til!
  DU ER BEST!

  Kram
  Glenn.

  Reply
 14. Dana Boking on

  Vilken fantastisk person du är. Du är så stark! Otäcka bilder och detta förkänar du absolut inte men roligt att höra att det gått bra hittills. Önskar dig verkligen all lycka och krya på dig jättemkt. Puss & kram!

  Reply
 15. Anna on

  Åh vad skönt att allt har gått bra, jag hoppas verkligen att du snabbt blir återställd. Du är fantastisk Andreas. Tusen kramar.

  Reply
 16. Domingos on

  Oh boy, we all wish you all the kindness in the world. I really hope and pray for your recovery, kid. It hurts a little bit to know your in such pain. God bless you, Andreas. Stay strong!

  Reply
 17. Rafael M on

  So glad to see that everything went well and that you’re getting better. Hope to have you back here soon and that your pain go away! Stay strong, everything will work out.

  Best wishes from Brazil

  Reply
 18. Vendela on

  Du är stark och klarar det, efter detta kanske du kan leva hela ditt liv normalt..
  Du är fantastisk och du är värkligen min förebild, saknar dina outfits men hoppas du blir bra ich att du är tillbaka snart igen
  Kram

  Reply
 19. sandra on

  skönt att det gått bra och vet att du är stark nog att komma att ta igen dig, även om den första tiden är ganska ansträngande, har jobbat på en hjärtavdelning själv och förlåt mig, men det första jag tänkte var på dränaget som är så klyddigt att kägga om, haha. näää men skönt att det gått bra och krya på dig !

  Reply
 20. Lovisa on

  Hej! Jag hoppas verkligen att allt gått bra och att du kommer på benen fullt ut så snabbt som möjligt! Jag brukar inte läsa denna bloggen men på sista tiden har jag tittat in då och då. När din syster skrev dina inlägg så kände jag att jag verkligen var tvungen att fråga något. Det är så att jag är storasyster till världens bästa kille som för ungefär ett år sedan fick diagnosen ganggliogliom. För dessa som inte är bekanta med det ordet så är det en relativt ovanlig hjärntumör. Den 6e februari ska han opereras på akademiska sjukhuset i Uppsala, och jag vet inte hur jag ska kunna hantera väntan. Jag undrar alltså, vad kan man göra för att få tiden att gå? Hur ska man tänka? Har ni något svar är jag oerhört tacksam! Krya på dig! Kram Lovisa

  Reply
 21. Marie on

  Åh det gör ont i hela mig när jag ser dig ligga med alla slangar Andreas…. Du är helt fantastisk!!! Styrke kramar och massor av kärlek från mig!!!

  Reply
 22. anne drewitz on

  du är stark Andreas! ber för dig, och hoppas att allt du har framför dig ska gå vägen och att du ska komma på benen så snart som möjligt igen. stay strong! kram!

  Reply
 23. Wilma Henricsson on

  Du är så stark Andreas! Så bra att du mår bättre! Jag hoppades att operationen skulle gå bra. Du är en stor förebild! <3
  Älskar dej <3

  Reply
 24. Julia on

  Sååå glad att allt gick bra med operationen! Även fast jag inte känner dig och bara sett dug några gånger så var jag riktigt orolig och gick säkert in och kollade på min blogg/instagram flera gånger under operationsdagen! Hoppas allt blir bättre med dig så att du blir helt återställd! Jag ser fram emot att se dig i Göteborg i sommar!!:)

  Reply
 25. Julle on

  Starkare än hulken, snällare än supermannen, med en röst lik törneosa och ett hjärta likt en Casanova. Det är inte lätt att vara Andreas Wijk och ändå lyckas du! Kram du goe götebörgare! 🙂 <3

  Reply
 26. Maja <3 on

  Åh du verkar vara en så stark person! Att vilja/våga gå ut med detta på din blogg är så starkt! Jag kan nog inte sätta mig in i din och din familjs situation just nu men jag ber för er… Jag hoppas verkligen att det fortsätter på denna bättringsväg och att du snart kan bli helt återställd )
  Jag är en frikyrklig tonåring som följt din blogg länge och alltid beundrat din musik och dina blogginlägg! Du verkar vara en så otrolig person med ett stort hjärta. You’re best man! En kryakram från mig <33

  Reply
 27. Ann on

  Krya på dig! Har inte följt din blogg men jag har lyssnat på dina covers på youtube, jag ser verkligen fram i mot när du åter hämtat dig och kommit till baka till det normala att höra din musik igen 🙂 Du är skit grym älskar din röst, så fortsätt med musiken!

  Många kramar Ann

  Reply
 28. Cornelis Sillanpää on

  Min pappa opererade också hjärtat för några år sen och de bröt upp hela bröstkorgen på honom och jag fick se han lida så enormt mycket så jag förstår verkligen hur jobbigt du har det. Men du kommer ju bli bra snart, ta hand om dig!

  Reply
 29. Mathilda on

  Hej Andreas! I juni förra året såg jag precis ut som dig, låg på samma avdelning och operarades antagligen av samma kirurg. Låg där med ett tiotal slangar i kroppen och ett stort snitt i bröstet. Mitt hjärta var det inget fel på, utan jag tog bort en stor tumör. Smärtan man upplever är obeskrivlig och nu i efterhand kan jag inte förstå att jag legat sådär och haft så fruktansvärt ont. Tiden går fort och snart kommer du må bättre. Tillslut kommer du se tillbaka på tiden som varit, på operationen och inse hur fruktansvärt stark du är. Du klarar allt. Ingenting kan hindra dig och vi lever idag.

  Krya på dig! Och om du inte ser ljuset än så kan jag lova dig att det bara blir bättre. Om en månad kommer du att klara av mycket mer.

  Kram Mathilda

  Reply
 30. Anna on

  Så grymt jäkla stark!! Wow alltså en riktig förebild att man inte ska vara så himla rädd utan STARK!! Riktig hjälte är du och hoppas all smärta försvinner så fort som möjligt! Såg dig på tåget i sthlm rätt så nyligen och du verkade verkligen så himla geniun och trevlig! Kämpa vidare, Kram!

  Reply
 31. Ida on

  Måste bara säga att du är så stark och jag har verkligen hoppats på ditt bästa under operationen. Krya på dig nu och måste bara passa på att säga att du är sjukt snygg hehe! Kram!

  Reply
 32. Emilia on

  Har själv sådana bilder på mig dock var 3 månader.
  Men har också opererat mitt hjärta .
  kul att hitta fler som opererat hjärtat även om du gjort det i vuxen ålder .
  Kram

  Reply
 33. Lackii on

  Dessa bilder får mig att minnas min hjärtoperation, man har nog aldrig upplevt sån slags smärta som efter att dom öppnat upp bröstkorgen osv, bara att andas och röra sig är grym smärta! Så sjukt jobbigt att gå genom en sån stor operation så önskar dig all lycka och krya på dig! 🙂

  Reply
 34. Jessica on

  Ahh, I’m so happy that everything went well!
  What matters the most now is you to be 100% okay again, so don’t worry about the blog, you know we’ll be here for you when you come back :D. We love you.

  Reply
 35. Carolina on

  gud va kul att det gick bra och att du är tillbaka på bloggen redan! du är så himla stark och inspirerande, krya på dig!!

  Reply
 36. Andrea on

  Jeg skjønner først nå hva morfar mente med smerte, han opererte hjertet sitt i ung alder han også, tror faktisk han var på din alder og han fortalte meg akkurat det samme som du skriver om smerte. Akkurat de ordene er vel det jeg har tatt med meg etter han og så mye annet, for han var virkelig sterk når det gjaldt smerte. Det virker det som du er også og du er jo vakker selv med ledninger overalt, det er jo nesten utrolig. Du virker som et fantastisk fint menneske, med superkrefter i deg også er du som jeg skrev, utrolig vakker. Bli frisk igjen fort, det fortjener du, god bedring videre<3

  Reply
 37. Helen on

  Krya på dig andreas! Har själv också varit med om en hjärtoperation där de lagade hålet mellan förmakren/kammaren, så vet att det inte är det trevligaste att vara med om och att det inte direkt efterlämnar det snyggaste ärret.Dock förstår jag att din operation var värre/mer avancerad än min och är riktigt glad över att allt gick bra! Ha det bra och vila ordentligt.

  Reply
 38. Genomgått samma operation on

  Hejsan. Jag har genomgått samma operation bara för två år sen, vill du ha stöd så finns det massor med information om det som jag kan hjälpa dig med. Skriv bara en liten kommentar i bloggen så mailar jag dig (vill inte lämna ut mailen i kommentaren)
  Vill du läsa om hur jag tog mig igenom allt så finns det på bloggen i kategorin “hjärtoperation”
  Det var totalt min femte hjärtoperation.
  Hoppas du blir bättre snabbt

  Reply
 39. Déjà Monét on

  Oh, I am so sorry about your pain. This is a small measure, but I used to have panic attacks and I once got to th point where my heart was pumping so hard for about three hours! It was the worst pain I have ever felt and my muscles felt stretched afterward. I pray to never go through that again and cannot imagine the strength you need to keep on moving. You are a wonderful person and I hope your heart only plays a part in improving this. In my prayers. Xx, DMD

  Reply
 40. Donika Berisha on

  Du är helt fantastiskt ju. Hoppas att du mår mycket bättre nu och jag är så himla glad att operationen gick så bra för dig, det var ju inte det enklaste ingreppet.

  Du är fantastiskt som ser på livet på ett så fint sätt, fortsätt med det!

  Kram och krya på dig!

  Reply
 41. - on

  Har haft en paus med alla bloggar och så även din men när jag idag såg dessa bilder började jag gråta. Jag ser hur du har sjukt och tycker helt massa synd om dig. Krya på dig. <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.