Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU
14:07 | February 15, 2013

1 month ago.

My everyday life

 

Wow! När man tittar på den här bilden och inser att det bara var en månad sen, så kan man inget annat än att vara tacksam. Trots att saker varit extremt jobbiga på vägen och att det fortfarande går upp och ner kan jag inget annat än att känna lättnad. Det värsta är över! Nu tror jag inte det är allt för lång tid kvar innan denna blogg kan börja förändras och att sjukhusbilderna blir färre och färre. Jag är så glad!

 

Detta skrev jag i bloggen dagen innan jag opererades:

Att behöva göra den här operationen har ju på ett eller annat sätt fått mitt liv att stanna upp. Jag har fått ställa in allt från resor, jobb, möten, nöjen och modeveckor i städer jag aldrig varit i. Jag har även den senaste veckan inte fått träffa några vänner alls p.g.a smittfaktorn. Dock kan jag i allt detta blicka framåt och jag är mer taggad än någonsin. Jag längtar till den dag då jag är helt återställd. Jag har så mycket inspiration och känner så mycket glädje inför 2013. Detta “borde” vara perioden i mitt liv då jag är som mest förvirrad. Självklart är det mycket som blivit tvärt emot vad jag hade förväntat mig och nu stannar livet upp ännu en gång. Dock kan jag ärligt säga att jag är så lugn, glad och peppad inför framtiden. 

 

Wow! I can’t belive that was me only a month ago. Even if I still feel pain, I’m so thankful to be where I am right now. The worst part is over. I know that this blog will have less of the hosptital picture and more of everything else in life. Yes, belive it or not this will actually be a music/fashion blog soon… I can’t wait!


I worte this one day before the surgery:

This should be the time in life when I feel completely lost, but that’s not the truth. I feel so safe, happy and excited for the future.

I hope 2013 is the year when I’m finally ready to release the first single from my debut album, I would love to move or work with something new in fashion. Even if my dreams for 2013 wouldn’t come true I would feel calm anyway. If that’s the case I know there’s something else for me. The best is yet to come!

15 Responses to “1 month ago.”

 1. Nora on

  Hej Andreas!
  Jag läser inte din blogg så mycket, men när jag väl läser den så är den bäst. Massa roliga bilder & fin text.
  På sistone så har det ju hänt en hel del saker man blir ledsen över.
  Du mår bättre nu & jag är jätte glad för det, du är stark & fortsätt va det. Hoppas verkligen att du snart mår lika bra som innan.
  Jag älskar dig, & vill se dig glad. Du är en fin kille & förtjänar allt bra. Mår så himla bra av att läsa att du mår bra. Jätte fint.
  Du är bra du, detta kommer gå bra. Ett litet tag så kommer du gå ut från det här helt.
  Krya på dig!

  Massa kärlek från en ny läsare till den bästa Andreas.!

  Reply
 2. Emelie on

  Grattis på födelsedagen! Hoppas verkligen att du blir helt återställd snart och kan knappt vänta på ny musik från dig! 😀 😀

  Reply
 3. Emelie on

  Grattis på 20-års dagen underbara Andreas!! :* Hoppas du får en helt fantastiskt bra födelsedag och att du under en dag får glömma allt jobbigt du går igenom <3 All kärlek till dig du är så bäst :*

  Reply
 4. Déjà Monét on

  Proud of the amount of faith you’re keeping up. This will not only get you through this situation, but you will prevail over it. Xx, DMD

  Reply
 5. Linnea on

  Extremt roligt att se detta, min son har hjärtfel och kommer att göra x antal operationer på sitt lillhjärta! Vilken kämpe du är och vilken energi jag fick nu, tack! Kram

  Reply
 6. Laszlo on

  Andreas I am glad that everything seems fine now, you are a strong man, a true inspiration for me.

  I don’t think I will ever stop checking out your blog. I’ve been on it since the day you first posted.

  Cheers,

  L.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.